Witam, jestem posiadaczem Minecraft Premium z nickiem "muflOn", niestety nie mogę wejść na serwer ponieważ któryś gracz już posiada taki nick. Czy jest opcja abym zagrał na tym serwerze? (zmiana mojego nicku nie wchodzi w grę, jak już pisałem, mam premium.)
Pobierz MC Non-Premium i zmień nick. Jedyny sposób. I lepiej zrób kopie premki. Nie wiadomo co takie podejście może zdziałać. [LINK DO LAUNCHERA NON-PREMIUM]
Nie jest to prawda. Albo inaczej rzecz ujmując istnieje możliwość zmiany nicku na koncie premium. Robisz to tutaj : STRONA MOJANG Więcej na temat tej opcji tutaj {link do Pomocy} No chyba, że nie chcesz zmieniać nicku. Ale wtedy to inna historia :shy:
Muflon jest właśnie tym zmienionym nickiem. Nick można zmieniać co 30 dni - dlatego napisałem że zmiana mojego nicku nie wchodzi w grę
Nie ma możliwości odzyskania tego konta na naszym serwerze, każdy może grać na takim nicku jakim chce gdyż jest to serwer offline (potocznie no-premium).
MufLIN w minecraft premium jest opcja zmiennienia nicku na stronie minecraft.net, prosze w nią wejść zalogować się wpisać w YT : Jak zmienić nick premium,, pamiętaj że od nowa musisz zmienic skina, jezeli go amsz
thereverend_ on pisał, że zmieniał nick nie dawno a zmiana jest możliwa co 30 dni. Więc jak ma go teraz zmienić