1.Nick z gry: delfinz5 2.Data otrzymania bana: 05-06-2015 18:13pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: więc to było tak: siedzimy sobie z kolegą na ts'ie i mówimy do siebie jakiej to ortografii nie mają gracze minecrafta, po czym postanowiłem napisać wiadomość o tym, że mam 71 diaxów w ekwipunku oczywiście z celowym błędem w postaci otwartego "u", następnie prawdopodobnie admin Blavck zaczął na mnie patrzeć i stwierdził, że mam X-Raya, kiedy to gram na całkowicie legitnym minecrafcie z wgranym jedyny optifinem. W momencie kiedy kopałem trafiłem na jeden spawner po drodze i admin stwierdził, ze celowo się do niego kopałem skoro to było zwykłe szczęście. Następnie kopałem się dalej i trafiłem na lawę z której wystawał diament więs postanowiłem go obkopać po bokach, aby go wykopać po czym pojawił się wspomniany wyżej administrator i wklepał mi bezczelnie bana za x-raya nawet o tym nie mówiąc. Kiedy razem z kolegą próbowaliśmy ściągnąć go na ts'a niestety Pan Blavck nie chciał się nawet ruszyć i tak wylądowałem tutaj. PS wspomniany administrator rzekomo ma jakieś klipy video udowadniające, że posiadam cheaty, chciałbym je zobaczyć jeśli można. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: W tym właśnie sęk, ban był nie słuszny, a sama sytuacja dosyć śmieszne i chamska. Chciałbym dostać unbana, ponieważ ja w swoim życiu liczę sobie sprawiedliwość i szczęście innych ludzi. http://puu.sh/iduTs.png http://puu.sh/iduZM.png
Proszę o kontakt Vice lub Admina w sprawie nagranie. Przez 5 minut kopania znalazleś, 1 spawner i 5 razy diaxy oraz 6 razy złoto I nie tepłem się do ciebie dlatego, że napisałeś ze masz ileś tam diaxów, tylko skrypt wykrywający xraya spamił twoim nickiem jak głupi I nie mam obowiązku z wami rozmawiać na ts.
Skrypt działa bardzo długo na serwerze i się nie myli, zresztą on mi tylko pokazuję a ja mam obowiązek iść na dokładne badania i tak też zrobiłem.
X-ray jest pewny, kopiesz tunele 2x1 trafiając na spawner wiedząc w którym momęcie skręcic oraz na rudy. Odczekaj kare.Zamykam.