MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Yumi

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 5 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dokładny nick w grze: Yumi

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jako iż gram tylko na CraftApple cały mój wolny czas będę mogła poświęcić temu serwerowi , oczywiście trzeba pamiętać że część tego czasu muszę też poświęcić na naukę , ale myślę że na serwerze spokojnie będę 2-5h dziennie a w dni wolne oczywiście więcej.

Ile masz lat: Można powiedzieć że już 11.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Można spotkać mnie na każdym trybie ale najczęściej bywam na Survival'u i SeaBlock'u.

Jak długo grasz w Minecraft: Pierwszy raz zagrałam w minecrafta w połowie drugiej klasy , za namową kolegi czyli około 2 lata temu.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie pamiętam dokładnie , ale przyjmijmy iż koło 2 miesięcy.

Czy miałaś kiedyś tu bana: Nie , lecz raz otrzymałam upomnienie.

Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze: Tak , byłam Moderatorem na jednym z większych serwerów i Administratorem na prywatnym serwerze kolegi.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według informacji z forum pomocnik ma tylko komendę /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona danego gracza z serwera lecz należy nią karać tylko za wykroczenia typu flood czy netykieta.

Dlaczego Ty: Jak nie liczna część osób postrzegam rangę Pomocnik jako obowiązek. Obowiązek którego jestem gotów się podjąć. Mimo mojego wieku jestem bardzo ogarnięta. Lubię pomagać , jestem kulturalna i znam się na informatyce oraz wielu sprawach technicznych minecrafta więc myślę że się nadam :)

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika , mam 11 lat i pochodzę z Wielkopolski , z miasta Poznań. Jestem pomocna , kulturalna i kreatywna. Miła z wielkim dystansem do siebie i ogromnym poczuciem humoru a interesuję się muzyką , informatyką i kulturą Azjatycką oraz różnorodnymi sportami , takimi jak enduro , strzelectwo sportowe , jazda konna czy piłka nożna. Moje ulubione kolory to czarny , szary i biały. Jestem prawdziwą miłośniczką muzyki , kocham każdy jej rodzaj i każdą piosenkę ale najczęściej słucham rocku i rapu. W szkole idzie mi dość dobrze , czasem tylko zdarzy się jakaś 1 czy 3. Moja klasa jest dość miła i fajna , często wychodzę gdzieś z nią , np. na rolki , rower czy do galerii sklepowej. Jak wyżej wspominałam mieszkam w Wielkopolsce , w Poznaniu a dokładniej to w domku dwurodzinnym wraz z rodzicami , bratem i babcią. Mój brat ma na imię Dominik , ma 9 lat i też tu czasem gra. Tata na imię ma Jacek , mama Ewa a babcia Basia. Oprócz wyżej wymienionych osobników mieszam także z trzema psami rasy Shih Tzu , dwoma chomikami oraz kotem. W samego minecrafta gram od 2 lat , a na CraftApple koło 2 miesięcy. Oprócz minecrafta często gram też w takie gry jak Wot , TheSims3 , Legend czy Aion. Na komputerze gram dość często , praktycznie codziennie po 2-5h. Dość często też rysuję co wychodzi mi nie najgorzej. Lubię się też bawić w "fotografa" i nawet myślałam o założeniu fotobloga. W dalszej przyszłości chciałabym studiować chirurgię w Wielkiej Brytanii , na Oksfordzie i przeprowadzić się do tego kraju.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Oczywiście. A dokładniej:
    -Kopanie jednego bloku kilka razy
    -Stawianie jednego bloku kilka razy
    -Bicie przez szkło
    -Przechodzenie koniem przez ściany
    -Niezamykające się drzwi
    -Noteblock w powietrzu
    -Drzwi 1.8 bez cuboida

Wymień kilku członków ekipy:
    ||Pomocnik|| Marcinek7 , Krzyss06 , Nazilord24 , Shoga , GirlGamersPL
    ||Mod|| Phantom_Screw , Blavck , ThreeEyedMaster , Pat277 , Wymiatacz23

Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik , jak sama nazwa mówi powinien pomagać graczom w ich problemach i tłumaczyć działanie komend. Powinien także pilnować czatu , wyrzucać za flood czy też netykietę. Pomocnik także powinien być dyspozycyjny oraz brać udział w życiu serwera , udzielać się na forum jak i na czacie serwera.

Reklama
  2. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Na tak :) Mimo małej ilości czasu na poukładanie sobie w głowie zrobiła to nadzwyczaj dobrze. Pomaga, jest cierpliwa, aktywna.

3. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jestem na TAK.
    Bardzo miła osoba, pomaga innym i zachowuje się na serwerze wzorowo. :)

4. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Bardzo dziękuję za opinię Phantom i Nazilord :)

5. MsKornel

MsKornel Gość

Na TAK !
    Gadam z nią (prawie) codziennie na TS i nawet tam jest bardzo ogarniętą osobą :)
    Pomaga a mimo wieku wydaje się nawet na 16 latkę (po głosie również)

6. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kobiety szybciej sie starzeją :D

7. MsKornel

MsKornel Gość

dokładniej o 2 lata :p

Reklama
  8. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak najbardziej, TAK

9. hubert

hubert Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie///wiek

10. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Bardzo dziękuję za opinię Krzyss i Kornel :)

A Ciebie Hubert bardzo bym prosiła abyś znalazł argumenty dlaczego nie mogę być pomocnikiem w moim wieku , oczywiście patrząc na moją osobę i na to jak się zachowuję.

11. zbyszek

zbyszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No chociaż mimo wieku widać, że dany gracz jest ogarnięty jak na to stanowisko.
    Nie ma co tu dużo mówić.

Jestem na TAK!!

12. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Bardzo dziękuję za opinię Zbyszek :)

13. Zivci

Zivci Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mogę być na tak. Dużo razy Ciebie widziałem i pomagasz. Nie wiem tylko czy większe serwery minecraft chciałyby mieć kogoś kto ma 10+ lat :x. Pewnie mi napiszecie, że wiek to nie wszystko ale pomyślcie sobie, kiedy ktoś został przyjęty(a) do ekipy CA z takim wiekiem ;). Ogólnie jestem na tak. Moje zdanie, pozdrawiam.

14. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dziękuję za opinię Zivci , ale wiek to tylko czas na poukładanie sobie w głowie. Jest on ważny lecz nie najważniejszy. Moim zdaniem w podaniach powinno się patrzeć nie na wiek lecz głównie na charakter i kulturą osobistą kandydata :)

15. RacuchH

RacuchH Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak. Mimo młodego wieku twoje podanie wydaje się być jak najbardziej ogarnięte. Powo.

16. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Tobie również bardzo dziękuję za opinię RacuchH :)

17. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK.

- Miła
    - Pomocna.

18. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jestem na TAK

Pomimo swojego młodego wieku (Wiek może być młody ? Czy to nie jest coś jak tanie ceny ? :-/) jej odpowiedzi zawsze są rzeczowe i napisane poprawną polszczyzną. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, iż w chwili obecnej robi więcej niż Pomocnicy tj. Nazilord24, GirlGamersPL czy Marcinek7 (który swoją drogą chyba już nie gra, prawda ? Co z resztą zostało trafnie przewidziane o tutaj [LINK] )

Powodzenia Yumi, takich ludzi jak Ty potrzeba w Ekipie CraftApple

#YumiMusisz

19. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Bardzo dziękuję za opinię ThreeEyedMaster oraz ProtectionZ :)

20. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak poprzez hydepark nie da sie nabijać to tak jest... :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę