Witam. To jest moje drugie podanie o pomocnika. Trochę nabrałem wprawy w pisaniu podań gdy podziwiałem podania m.in. teraz już pomocnika GirlGamersPL. Dokładny nick w grze: zbyszek. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W sumie to nawet do 4 godzin tylko zależy ile mam czasu. Ile masz lat: Obecnie mój wiek to 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock) Gram często na seablocku krótko mówiąc zafascynował mnie ten tryb. Jak długo grasz w minecraft: Gram od wersji 1.6. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na tym serwerze ponad 3 miesiące. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie miałem na tym serwerze nigdy bana. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Niestety nigdy nie miałem takiej szansy lecz założyłem własny serwer . Czy znasz komendy pomocnika (Wymień je): Pomocnik ma obecnie komendę kick (nick) (powód) dana komenda wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty: Dlatego, że jestem ogarniętą osobą oraz znam komendy do tej rangi. Jestem bardzo sumienny. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Zbyszek oraz mam 16 lat. Chodzę do szkoły w Gdyni gdyż to jest moje rodzinne miasto fakt jeszcze nie jestem pełnoletni. Zawsze sumiennie wykonuje nadany mi obowiązek. Gdy mam wolny czas gram w komputer w gry takie jak minecraft czy CS:GO. Na tablecie gram w grę Shadow Fight 2 . Pasjonują mnie gry akcji oraz gry przygodowe takie jak rayman (nie wiem czy dobrze napisałem nazwe gry.) Kocham psy oraz koty, jednym słowem kocham zwierzęta. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Przechodzenie koniem przez ściany. Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą Pomocnicy oraz Moderatorzy. Moderatorzy: Blavck, pat277, Phantom_Screw, itp. Pomocnicy: Nazilord24, shoga, GirlGamersPL, itp. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być pomocny dla graczy, oraz sumiennie wykonywać daną prace. Wyjaśniać nowym jak i zarówno dawnym graczom działanie komend. Przede wszystkim trzeba być aktywnym na forum serwera jak i na serwerze.
Neutral. -Za duże przerwy między pytaniami, miało być ładne podanie, a wyszło według mnie beznadziejnie. Niepotrzebnie zostawione tyle miejsca po prawej stronie. +Na seablocku gra mało członków ekipy, na survivalu najwięcej - przydałby się tam ktoś.
Twoje podanie źle się czyta gdyż pomiędzy pytaniami są zbyt duże przerwy a czcionka jest za duża... ale ok. Codziennie gram na SeaBlocku kilka godzin a nie widziałam Cię tam nigdy tak samo jak na serwerze. Podanie nie jest jakieś wyróżniające się , standardowe , w niektórych podpunktach kopiuj + wklej.. A czy jesteś ogarnięty to nie mogę stwierdzić , ponieważ jak wyżej wspominałam nigdy nie widziałam Cię na serwerze. Neutral.