Witam PVP na Surowcowej mogłoby być wyłączone ponieważ to jest Surowcowa,a nie Arena PVP. Na surowcowej nie można pozbierać surowców bo wszyscy tylko czekają żeby zabić. Rozmawiałem z moimi przyjaciółmi na ten temat powiedzieli że to nowa Arena PVP.
Powinniście zrobić mapę na surki bez PvP i oddzielną mapę na PvP, bo na arenie nie można jeździć na koniu, którego kupiłem za 7000$ na serwie tylko po to by walczyć nim na PvP i zróbcie coś, aby można było zabijać potkami
PVP na surowcach nie ma sensu. Sama nazwa mówi, to jest miejsce na zdobywanie SUROWCÓW, a nie na PVP. Niestety opinia serwera spadła gdy pvp na surowcowych było wyłączone. Moim zdaniem pvp na surowcach nie ma sensu.
Pvp na sur ma sens bo to ma byc prawdziwa gra a nie piaskownica zal mi tylko tego ze teren nopvp jest tak mały zresztą przeczytajcie moją propozycję co do surowcowej rozwiązuje ona problem pvp oraz zmniejsza potrzebę restartowania mapy
W ogóle to mapa surowcowa to jedno wielkie wysypisko śmieci. Zobaczcie na początku mapy te pseudo budowle z bruku.