MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PVP na Surowcowej

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika maxi_99, 13 Kwiecień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maxi_99

maxi_99 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam

PVP na Surowcowej mogłoby być wyłączone ponieważ to jest Surowcowa,a nie Arena PVP. Na surowcowej nie można pozbierać surowców bo wszyscy tylko czekają żeby zabić. Rozmawiałem z moimi przyjaciółmi na ten temat powiedzieli że to nowa Arena PVP.

:rolleyes:

Reklama
  2. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    PvP zostaje. Było juz pare takich tematow.

3. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    albo surki albo pvp .... bo to jest smieszne jak stoi 10+ osob i tylko czatuja na ludzia

4. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Powinniście zrobić mapę na surki bez PvP i oddzielną mapę na PvP, bo na arenie nie można jeździć na koniu, którego kupiłem za 7000$ na serwie tylko po to by walczyć nim na PvP i zróbcie coś, aby można było zabijać potkami

5. Psylocyt

Psylocyt Użytkownik

Docenione treści:
    0
    PVP na surowcach nie ma sensu. Sama nazwa mówi, to jest miejsce na zdobywanie SUROWCÓW, a nie na PVP.

Niestety opinia serwera spadła gdy pvp na surowcowych było wyłączone. Moim zdaniem pvp na surowcach nie ma sensu.

6. Spokkxxx_PL

Spokkxxx_PL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pvp na sur ma sens bo to ma byc prawdziwa gra a nie piaskownica zal mi tylko tego ze teren nopvp jest tak mały zresztą przeczytajcie moją propozycję co do surowcowej rozwiązuje ona problem pvp oraz zmniejsza potrzebę restartowania mapy :cool:

7. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W ogóle to mapa surowcowa to jedno wielkie wysypisko śmieci. Zobaczcie na początku mapy te pseudo budowle z bruku.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę