MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] xKanonierr

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kanonier, 8 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kanonier

Kanonier Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: xKanonierr
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dziennie od 1 do 3 (lub więcej ;)) godzin.
    Ile masz lat: 16
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Od Bety 1.7
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 tygodnie ~42,30h (mało 0_o)
    Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie
    Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Adminem 2 razy na serwerach minecraft ~50 graczy , Budowniczym na 8 serwerach oraz adminem na serwerach cs:go.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick).
    Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym i odpowiedzialnym człowiekiem, który zawsze chętnie pomoże drugiej osobie.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 16 lat, mieszkam w Warszawie dokładniej na Mokotowie. Języki którymi się posługuje: Angielski, Polski. Na co dzień zajmuje się psem, wężem i kotem więc myślę, że jestem otwartą i odpowiedzialną osobą . Zainteresowania: lubię grać w koszykówkę, jeździć na snowboardzie, oglądać Anime i oczywiście grać w gry (fps/moba/mmorpg/indie przeważnie w grach jestem beaterem - chcę być jak najlepszy). Moim hobby jest wykonywanie trików nożem motylkowym (balisongiem) oraz kartami. Marzeniem dla mnie jest mieszkać z niedźwiedziem lub tygrysem w Szwecji (oswojonym oczywiście). Moje motto życiowe brzmi "Za każdy czyn otrzymujesz fakturę sumienia." ~ Antoni Regulski

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Rosnąca liana (vine) powoduje niszczenie pobliskich klocków.
    Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw; ThreeEyedMaster;wymiatacz23;
    Blavck; Nazilord24; GirlGamersPL;krzyss06
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie moderatorom w czyszczeniu czatu, niesienie pomocy graczom, zgłaszanie bugów/problemów Adminstracji, uczestniczyć w życiu serwera - forum.

@edit
    Przegrałem, przyznaje wam racje Administracja nie jest w ekipie. :dodgy:

Reklama
  2. Frie

Frie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    50/50

Podanie ładne, oraz czytelne. Zastosowałeś kolorki. Fajnie opisałeś swoją osobę, lecz dzisiaj na serwerze nie za dobrze się zachowywałeś, nie udzielasz się na forum, masz tylko 4 posty, a jak sam napisałeś obowiązkiem pomocnika jest uczestniczenie w życiu serwera - forum. Krótko grasz na serwerze.

Pozdrawiam ''Frie'' Feliks

3. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Nie:
    •Nie widzę cię na serwerze
    •Krótki staż
    •Pomocnik ma tylko kick
    •Podanie według mnie, troszkę przekombinowane z czcionką
    •Ekipa to tylko MOD i POMOCNICY

4. Kanonier

Kanonier Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "•Nie widzę cię na serwerze."
    "•Krótki staż."
    Ok zgadzam się dopiero od niedawna zacząłem grać na serwerze.

"•Pomocnik ma tylko kick".
    Wymieniłem komendę /kick (nick).
    "(znam też wiele więcej komend pomagających w zarządzaniu serwerem np. v - vanish /v fq = Sprawia, że stajesz się niewidzialny, większość komend w world edit)" to była informacja dodatkowa

"•Ekipa to tylko MOD i POMOCNICY".
    http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=19 nwm jak ty ale ja tu widzę "Ekipa serwera Craftapple.pl" i wymienione nicki Administracji najwyższej, ViceAdministracji, Moderatorów i Pomocników.

5. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Za
    -podanie czytelne i ciekawe
    -szczerość co do czasu spędzonego na serwie

Przeciw
    -no jednak krótko Grasz u nas
    -niepotrzebnie napisałeś te komendy dodatkowo (neutral)
    -w części wymień kilku członków ekipy powinieneś wymienić moderatorów i pomocników np krzyss06, Blavck itp.

Reasumując: NIE

6. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Pograj trochę więcej, ekipa to tylko moderatorzy i pomocnicy.
    Jestem na NIE.

7. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzisiaj pokazałeś swoje zachowanie na evencie urodzinowym, więc na nie.

Reklama
  8. Kanonier

Kanonier Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czyli twierdzisz, że bycie dociekliwym i ciekawym jest złe, bo tak to odebrałem. Jeżeli mowa jest o tej cenzurze to ja napisałem: "Więc wygrywa ten co mieszka bliżej serwera?". Sam jestem ciekawy dlaczego mi to ocenzurowało ale stało się.
    @edit
    muszę przyznać, że byłem lekko sfrustrowany ale to dlatego, że na czcionce, na której gram nie pokazuje znaczka "euro". Z początku zastanawiałem się dlaczego przegrałem skoro napisałem poprawnie ale potem się zorientowałem, że mam ten problem z "euro".

9. thereverend_

thereverend_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak Jak ekipa to moderatorzy a wiola? Ona też pomaga! Infi też pomaga A astar też kickuje ludzi, Infi zajmuję się serwer, ale on też należy do ekipy. Gdyby ekipa to nie admini i va to by nie pisał tak w komendach pomocnika.. Podanie staranne i ładne +!

10. MsKornel

MsKornel Gość

Franek Administratorzy to Infi Wioleta Astar i adsone a ekipa to modiz i pomocnicy ZROZUMIESZ WRESZCIE ?

11. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Administracja to nie ekipa. Mówią o tym dwa punkty regulaminu
    Kod:
    19. Ekipa – ekipa, czyli: Pomocnicy, Moderatorzy.
    20. Administracja – administracja, czyli: Administratorzy, ViceAdministratorzy.
    Podanie ładne lecz mało rozpisane. Twój staż na serwerze jest bardzo krótki , nie bierzesz udziału w życiu serwera ani nie pomagasz a dziś na evencie urodzinowym popisałeś się swoim zachowaniem.

Niestety jestem na NIE

12. zbyszek

zbyszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No widać postarałeś się więc Jestem Na TAK. Każdy ma szansę, żeby sprawdzić sie w danej randze

13. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kanonier, nie jesteś na Wikipedii tylko na Craftapple, tutaj ekipa to tylko pomocnicy i modzi. Twój krótki staż na serwie i forum wyjaśnia błąd popełniony przez ciebie. Czytaj regulamin, tam masz napisane. Jeżeli nie w regulaminie, to w innych podaniach.

14. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Z tego co wiem w definicji EKIPA w regulaminie na początku są POMOCNICY I MODERATORZY, wiec nie wiem po co się klocisz. Poza tym za krótki staż się nie dostaniesz. A wczoraj zachowywałes się nie tak jak przystało na pomocnika, a teraz klocisz się bo inni wytykaja ci słuszny błąd. NIE

15. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Nie pouczaj nas, bo większość wie, że ekipa to tylko Moderatorzy i Pomocnicy, jest o tym mowa w regulaminie, a on sam jest ważniejszy niż notatka na forum.

16. roxdiax15

roxdiax15 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja jestem na nie ponieważ masz 12 postów krótko grasz.
    Pomimo wieku is ładnego podania nic więcej -_-

NIE

17. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne lecz przesadziłeś z czcionką, Twoje zachowanie na serwerze poprawne, nie pomagasz i nie udzielasz się na forum. Podanie mało rozpisane.

Reasumując: Nie widze żadnych przeciwwzkazań aby dać Ci NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę