Dokładny nick w grze: xKanonierr Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dziennie od 1 do 3 (lub więcej ) godzin. Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od Bety 1.7 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 tygodnie ~42,30h (mało 0_o) Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Adminem 2 razy na serwerach minecraft ~50 graczy , Budowniczym na 8 serwerach oraz adminem na serwerach cs:go. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick). Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym i odpowiedzialnym człowiekiem, który zawsze chętnie pomoże drugiej osobie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 16 lat, mieszkam w Warszawie dokładniej na Mokotowie. Języki którymi się posługuje: Angielski, Polski. Na co dzień zajmuje się psem, wężem i kotem więc myślę, że jestem otwartą i odpowiedzialną osobą . Zainteresowania: lubię grać w koszykówkę, jeździć na snowboardzie, oglądać Anime i oczywiście grać w gry (fps/moba/mmorpg/indie przeważnie w grach jestem beaterem - chcę być jak najlepszy). Moim hobby jest wykonywanie trików nożem motylkowym (balisongiem) oraz kartami. Marzeniem dla mnie jest mieszkać z niedźwiedziem lub tygrysem w Szwecji (oswojonym oczywiście). Moje motto życiowe brzmi "Za każdy czyn otrzymujesz fakturę sumienia." ~ Antoni Regulski Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Rosnąca liana (vine) powoduje niszczenie pobliskich klocków. Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw; ThreeEyedMaster;wymiatacz23; Blavck; Nazilord24; GirlGamersPL;krzyss06 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie moderatorom w czyszczeniu czatu, niesienie pomocy graczom, zgłaszanie bugów/problemów Adminstracji, uczestniczyć w życiu serwera - forum. @edit Przegrałem, przyznaje wam racje Administracja nie jest w ekipie. :dodgy:
50/50 Podanie ładne, oraz czytelne. Zastosowałeś kolorki. Fajnie opisałeś swoją osobę, lecz dzisiaj na serwerze nie za dobrze się zachowywałeś, nie udzielasz się na forum, masz tylko 4 posty, a jak sam napisałeś obowiązkiem pomocnika jest uczestniczenie w życiu serwera - forum. Krótko grasz na serwerze. Pozdrawiam ''Frie'' Feliks
Jestem na Nie: •Nie widzę cię na serwerze •Krótki staż •Pomocnik ma tylko kick •Podanie według mnie, troszkę przekombinowane z czcionką •Ekipa to tylko MOD i POMOCNICY
"•Nie widzę cię na serwerze." "•Krótki staż." Ok zgadzam się dopiero od niedawna zacząłem grać na serwerze. "•Pomocnik ma tylko kick". Wymieniłem komendę /kick (nick). "(znam też wiele więcej komend pomagających w zarządzaniu serwerem np. v - vanish /v fq = Sprawia, że stajesz się niewidzialny, większość komend w world edit)" to była informacja dodatkowa "•Ekipa to tylko MOD i POMOCNICY". http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=19 nwm jak ty ale ja tu widzę "Ekipa serwera Craftapple.pl" i wymienione nicki Administracji najwyższej, ViceAdministracji, Moderatorów i Pomocników.
Za -podanie czytelne i ciekawe -szczerość co do czasu spędzonego na serwie Przeciw -no jednak krótko Grasz u nas -niepotrzebnie napisałeś te komendy dodatkowo (neutral) -w części wymień kilku członków ekipy powinieneś wymienić moderatorów i pomocników np krzyss06, Blavck itp. Reasumując: NIE
Czyli twierdzisz, że bycie dociekliwym i ciekawym jest złe, bo tak to odebrałem. Jeżeli mowa jest o tej cenzurze to ja napisałem: "Więc wygrywa ten co mieszka bliżej serwera?". Sam jestem ciekawy dlaczego mi to ocenzurowało ale stało się. @edit muszę przyznać, że byłem lekko sfrustrowany ale to dlatego, że na czcionce, na której gram nie pokazuje znaczka "euro". Z początku zastanawiałem się dlaczego przegrałem skoro napisałem poprawnie ale potem się zorientowałem, że mam ten problem z "euro".
Na tak Jak ekipa to moderatorzy a wiola? Ona też pomaga! Infi też pomaga A astar też kickuje ludzi, Infi zajmuję się serwer, ale on też należy do ekipy. Gdyby ekipa to nie admini i va to by nie pisał tak w komendach pomocnika.. Podanie staranne i ładne +!
Franek Administratorzy to Infi Wioleta Astar i adsone a ekipa to modiz i pomocnicy ZROZUMIESZ WRESZCIE ?
Administracja to nie ekipa. Mówią o tym dwa punkty regulaminu Kod: 19. Ekipa – ekipa, czyli: Pomocnicy, Moderatorzy. 20. Administracja – administracja, czyli: Administratorzy, ViceAdministratorzy. Podanie ładne lecz mało rozpisane. Twój staż na serwerze jest bardzo krótki , nie bierzesz udziału w życiu serwera ani nie pomagasz a dziś na evencie urodzinowym popisałeś się swoim zachowaniem. Niestety jestem na NIE
Kanonier, nie jesteś na Wikipedii tylko na Craftapple, tutaj ekipa to tylko pomocnicy i modzi. Twój krótki staż na serwie i forum wyjaśnia błąd popełniony przez ciebie. Czytaj regulamin, tam masz napisane. Jeżeli nie w regulaminie, to w innych podaniach.
Z tego co wiem w definicji EKIPA w regulaminie na początku są POMOCNICY I MODERATORZY, wiec nie wiem po co się klocisz. Poza tym za krótki staż się nie dostaniesz. A wczoraj zachowywałes się nie tak jak przystało na pomocnika, a teraz klocisz się bo inni wytykaja ci słuszny błąd. NIE
Nie pouczaj nas, bo większość wie, że ekipa to tylko Moderatorzy i Pomocnicy, jest o tym mowa w regulaminie, a on sam jest ważniejszy niż notatka na forum.
Ja jestem na nie ponieważ masz 12 postów krótko grasz. Pomimo wieku is ładnego podania nic więcej -_- NIE
Podanie ładne lecz przesadziłeś z czcionką, Twoje zachowanie na serwerze poprawne, nie pomagasz i nie udzielasz się na forum. Podanie mało rozpisane. Reasumując: Nie widze żadnych przeciwwzkazań aby dać Ci NIE.