Tak jak w temacie, chodzi o to żeby obok nicku (czat/tab - lista graczy) był wyświetlany TAG klanu. Ułatwiłoby to rekrutacje oraz informowało kto jest w jakim Klanie. -_- Przykład. [GOLD]Vip+xKanonierr: Witam. [Fall]SuperVip+wickedskinner: Cześć. 0_o @Edit Zmieniłem wygląd przykładu, żeby zbliżyć jego wygląd do tego z gry. (tag GOLD jest na złoto tak jak w grze) Svip powinien być trochę bardziej żółty. Problem pojawia się wtedy, gdy ktoś ma dużo rang np. [GIRLS]Svip+ Pomocnik: GirlGamersPL (tag GIRLS został przeze mnie wymyślony)
Pozwolę sobie zacytować odpowiedź Administracji na taką samą propozycję złożoną tutaj. Zgadzam się z tą odpowiedzią po całości.
Na nie, jak czytałem była już taka propozycja i została rozpatrzona negatywnie. Jak chcecie to próbujcie .
Grałem na kilku serwerach z tagami przy nicku (były też rangi vip/svip) i nigdy nie spotkałem się z taką opinią. Ale skoro taka była odpowiedz admina 3 miechy temu, to teraz prawdopodobnie będzie taka sama. Co do kompatybilności, to zależy od pluginu do klanów/gildi, oraz innych pluginów.