Proponuje aby na /spawn na Survivalu znaleźć miejsce na ścianę ekipy. Na takiej ścianie wisiałby głowy członków ekipy i administracji, nad nimi tabliczki z ich nickiem a pod nimi (Jeśli to możliwe) tabliczki z napisem czy są online a jeśli nie to kiedy ostatnio byli. Kiedyś widziałem nawet na to plugin ale on już chyba nie ma aktualizacji do 1.8 (KLIK) oraz (KLIK) Miejsce owej sciany mogłoby się znajdować na miejscu /warp ratusz lub nadac jej miejsce gdzieś blisko /spawn. Zapraszam do wypowiedzi
Blvck kazał mi się wypowiedzieć, a zatem jestem i się wypowiadam :shy: Ścianie z zawieszoną moją głową mówię stanowcze i zdecydowane NIE !! Będzie to wyglądało mniej więcej tak pokracznie jak u Pat227 na Creative :-/ Potencjalne problemy: #1 Co z obecnością na innych trybach ? Crative, Seablock, Freebuild, Classic ? #2 Co z /v ? Jeśli powyższe problemy uda się rozwiązać to wolałbym jednak, aby to było coś w rodzaju Sali Ekipy. W której stały by nasz manekiny. I tam mogłyby być te tabliczki, o których wspominasz. Wtedy jestem na TAK
-> Osobiście sala wydaję się być ciekawsza - Jej miejsce mogłoby się znajdować na miejscu ratusza -> A jeśli chodzi o miejsce ściany to mogłaby to być ściana na /spawn gdzie pisze tabliczka na temat komendy /pomoc (/spawn i obrót na lewo) -> Co do tabliczek myślę, że podczas /v pokazują one offline, ale wątpie, że tabliczki zostaną wprowadzone ponieważ nie ma aktualizacji pluginu do 1.8 -> A co do manekinów to nie jestem pewien czy problem z ich znikaniem został naprawiony
Jestem na tak. -_- Mały drobiazg, który będzie informować nowych graczy o ekipie, oraz fajny dodatek do spawnu -_-