MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] stolenlegacy

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika stolenlegacy, 12 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: stolenlegacy (tłum. Skradzione dziedzictwo).
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Bywam nawet do 8 godzin dziennie (jak na pełnym etacie) o różnych porach.
    Ile masz lat: 22.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival, zdecydowanie survival.
    Jak długo grasz w Minecraft: Około 2 lat.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: No już zleci pół roku. :)
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: To mój drugi serwerze w życiu, więc nie.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jedyną komendą pomocnika jest kick, do wykopywania graczy za niewłaściwe zachowanie.
    Dlaczego Ty: Przebywam na serwerze o tyle długo, często i namiętnie, że jestem w stanie wyłapać większość niewłaściwych zachowań, i z drugiej strony, dopilnować by poziom wiedzy podczas mojej obecności był odpowiedni. ;)
    A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem. :p
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Już niedługo zostanę absolwentką znanej, prestiżowej uczelni warszawskiej. Śpiewam, tańczę, recytuję, tylko wyobraźni przestrzennej nie posiadam, dlatego moje budowle w minecrafcie opierają się na funkcjonalności i prostej, klasycznej estetyce. Jako psycholog z zamiłowania z chęcią wspomogę swoją radą tutejszą władzę. Matematyka i rachunkowość również nie jest mi obca, więc myślę, że jestem całkiem przydatnym człowiekiem w tym miejscu.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Oh, od czego by tu zacząć. ;)
    - problemy z klanami
    - latające pudła dźwiękowe
    - ludzie mają problemy z zejściem z konia (nawet po przelogowaniu)
    - i najlepsza akcja: w poprzedniej edycji goniła mnie... lawa. Tak, pod górę również. Tutaj by się przydali agenci z Archiwum X do rozwiązania tej zagadki. :p
    Wymień kilku członków ekipy: Phant, Black, Master, Ksysiu, Gejmerka,
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnować porządku w imieniu administracji. No i czasem kogoś wykopać dla zasady. : D

Pozdrawiam!

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Na Tak pozytywnie pier****ięta :)

3. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Myślałem, że się podaje pełne nicki, a nie koleżeńskie ksywki.

Neutral narazie.

4. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie mało rozpisane. Na forum się nie udzielasz a na Creative widziałam Cię tylko 2 razy lecz nie pomagałaś. Nigdy nie pełniłaś takiej funkcji przez co możesz nie mieć w tym doświadczenia lecz przymknę na to oko... Ale uczepię się czegoś innego , a mianowicie
    Kod:
    A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem. 
    Jako pomocnik , inny członek ekipy bądź administracji czy kandydat na taką oto posadę powinnaś zachowywać się nienagannie. Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Jeśli teraz żartujesz sobie z graczy to skąd mamy mieć pewność że nie będziesz robić tego jako pomocnik? I to co niżej napisał Marcin... Na serwerze możesz używać koleżeńskich ksywek lesz w podaniu podawaj pełne nicki.

Z wyżej wymienionych rzeczy można wywnioskować iż jestem na NIE!

5. Mzilla

Mzilla Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie dość ładne, jednak racją jest, że powinnaś wypisać pełne nicki ekipy serwera. Na serwerze nie zauważyłem jakichś strasznych zachowań, chamstwa w stosunku do ekipy serwera etc. Trochę wkopał Cię ten fragment o żartowaniu z graczy, ale nie ważne.

Podsumowując jestem na małe tak, ze względu, iż uważam, że każdy powinien dostać szansę pełnienia jakiejś wymagającej funkcji chociażby na okres próbny :)

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Czyli jednak się zdecydowałaś ? No proszę o8]

Jestem na TAK [​IMG]

Pamiętam jak zaczynałaś grać na CraftApple. Traf chciał, że zostałaś niedaleką sąsiadką (jakieś 500 kratek :D - dla mnie to blisko). Szybko ogarnęłaś co i jak na serwerze. A Twoja 'przydżunglowa' siedziba stała się bardzo funkcjonalną miejscówką. Wiele razy widziałem jak rozwiewałaś czyjeś wątpliwości na czacie. Pamiętam też, że starałaś się zaprosić innych graczy do mieszkania w pobliżu. Stworzyć w ten sposób niewielką społeczność. Co nie zawsze było łatwe, biorąc pod uwagę jak różne są osoby 'spotkane na czacie'. Nie często spotykana cecha na Survivalu ;) Za to wszystko należy Ci się duży plus.

Co do żartowania sobie z innych (graczy) to ja mam tak, iż żartuję sobie z osób które lubię :shy: Wiem, że są w stanie znieść jeden czy drugi żart. Dystans do samego siebie to podstawa udanego życia B) Ale musisz uważać, bo niektórzy w Ekipie są strasznie drażliwi, pewnie ich kij uwiera :D

Ahhhh...no i ten. Do mnie nikt nie mówi pełnym nickiem, więc mi nie przeszkadza. Jej przecież nawet piszą Tree [​IMG] Jest jedna osoba, która mówi do mnie per Pan, ale Nas łączą całkiem inne stosunki :p

Mam nadzieję, że już niedługo dołączysz do Ekipy, i że spodoba Ci się to.

PS Sprytny Troll odstosunkuj się od tego podania :p

7. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Neutal.

Podanie ładne, fajnie się czyta. Zdania są spójne. Lecz te słowa ''A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem.'', a jeżeli nie zostaniesz pomocnikiem to dalej będziesz żartować z graczy, poza tym nie udzielasz się na forum i nie pomagasz.

Reklama
  8. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Wielokrotnie widziałem Cię na serwie. Pomagasz i co najważniejsze dobrze się bawisz ;)
    Podanie czytelne klarowne etc etc. W sumie nie mam do czego się przyczepić nawet jak bym chciał :D a i po co? ;)

Więc krótko zwięźlei na tematy.
    Jestem na wielkie TAK :)

9. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Bardzo na TAK. Osoba ogarnięta, po podaniu widać ze z poczuciem humoru, baaardzo często siedzi na serwerze udzielając się na czacie. Kandydat idealny.

10. TseIksTeeVa

TseIksTeeVa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak, Ogarnięta osoba, pomocna, nie widziałem aby miał z kimś jakieś konflikty :)

11. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Eee tam, stolenlegacy to jest dobra morda. Na tak.

12. Zivci

Zivci Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Neutral z +.

13. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    狂気の娘の父として、私は選択の余地がなく、イエスを投票する必要があります。彼は日本語を話します。彼女が歌っています。彼は絵を描画します。それはベビーシッターとして良いです。これは、サーバー上で非常に有用です。ハハ

一方、私はそれが(ピューマポーランド,, ,,)であった瞬間に、よりを推進されるに値することを認めなければなりません

14. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podpowiem. Osoba wyżej jest na tak. :p
    Zapewne zmyliło Was イエス "hai" (tłum. tak) pisane katakaną. Mógł użyć zwykłej hiragany. Ale tak to jest jak się korzysta z tłumacza google. :D

15. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zmieniam zdanie jestem na T-A-K.

Osoba ogarnieta
    Zauważyłem, że pomaga
    Wiek.
    Poczucie humoru ;))

Pozdrawiam

16. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Na TAK.
    Pomagasz na serverze innym graczom, także tym którzy zaczynają swoją rozgrywkę. Podanie estetyczne i bez większych błędów. Dodatkowo Twoja ilość czasu, którą możesz poświęcić na grę wydaje się być imponująca stąd moja opinia. :shy:

Pozdrawiam :)

17. Kanonier

Kanonier Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak najbardziej na Tak.
    Prawie codziennie widzę ją na serwerze.
    W moich oczach Stolenlegacy jest otwartą i szczerą osobą, która jak najbardziej nadaje się na pomocnika.
    (ale co ja tam wiem skoro gram tylko miesiąc) :p

18. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    mariom222: może tak po Polsku?

Aktualnie zmieniam zdanie. Jestem na tak

19. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Po przeczytaniu twojego podania, w mojej głowie pojawiły się zmieszane myśli, gdyż od paru tygodni twoje zachowanie na serwerze zmieniło się (na +). Zawsze myślałam, że podanie to oficialna forma wypowiedzi, ale takie na luzie też jest całkiem wpożądku. Pomagasz na swój sposób na serwerze, więc jestem na małe, ale mocne Tak

Pozdrawiam :)

20. Sune1984

Sune1984 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak.

Stolenlegacy jest osobą uczynną i skorą do pomocy. Ponadto zabawna i z dystansem, a co najważniejsze Stabilną Emocjonalnie (tutaj odgrywa role wiek). Moim zdaniem była by dobrym członkiem ekipy dbającym o dobro serwera.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę