Witam wszystkich czytających ======================== W tym wątku chciałbym w imieniu wszystkich graczy serwera survival craftapple.pl bardzo serdecznie podziękować ekipie i administracji naszego serwera. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zawsze pomocni, dostępni i sprawiedliwi pomagają wszystkim w ich problemach, wydają wyroki na nieuczciwych oszustów i wspierali nas od początku serwera survival craftapple.pl ======================== Pamiętajmy co dla nas zrobili i jak bardzo angażują się w życie serwera. Pomagają nam, opisują i czasami żartują. Wysłuchajmy zatem ich zdania i rad, które mogę nam pomóc a nie lekceważyć ich i niszczyć atmosferę naszego serwera. ---------------------------------------------------------- Jeszcze raz dziękujemy!
Nie wiem czy to się także mnie dotyczy, ale dziękuję I się spytam co nakłoniło cię do napisiania tego wątku ?
@MsKornel @GirlGamersPL @Marcinek7 No cóż, jako iż bardzo rzadko ktoś gratuluje ekipie i administracji (i najczęściej gratuluje jednej osobie), postanowiłem to napisać dla satysfakcji graczy jak i reszty społeczności. Dziękują za pojedynczą pomoc ale (większość) nie zdają sobie sprawy z tego, że członkowie ekipy i administracji poświęcają się dla serwera i społeczności, przekazując swój czas, cierpliwość i towarzystwo. Dotyczy to aktualnych i dawnych członków ekipy i administracji, miałem w intencji pogratulować szczególnie tym którzy,gdy byli (lub są aktualnie) w tym gronie i wpłynęli pozytywnie na serwer oraz dużo działali.
Dobry wątek Zivci. Niewiele osób zastanawia się nad tym, że JEDNI trudzą się, by grać w dobrym klimacie mogli INNI. Więc podziękowanie jak najbardziej jest słuszne
Maryśka, głupie docinki zachowaj dla siebie ok Dorosły facet jesteś, a tekst na poziomie podstawówki....wstyd.