Witam, mam propozycje taką aby każdy członek z ekipy ( moderatorzy, pomocnicy) mieli wyznaczony czas na każdym z serwerów, ponieważ wiele razy zdarza się taka sytuacja, że na survivalu jest około pięciu członków ekipy, a na creative i seablock, nie ma ich wogóle, a w tym czasie gracze klną, spamią i się kłóca, oczywiście wiem, że w każdej chwili można iśc po jakąś osobe z ekipy, ale za nim się pójdzie po kogoś wyjaśni się całą sytuacje to dani gracze, którzy się źle zachowywali mogą się w tym czasie chwilowo uspokoić, a za chwile po wyjściu pomocnika lub mpderatora zaczną robić to samo. I chwilowa wizyta osoby z ekipy to nie to samo co obecność osoby z ekipy na danym serwerze przez 2, 3 godziny. Prosze podchodzić do tej propozycji z dystansem. Za wazystkie błędy przepraszam, pisze z telefonu. Po dostaniu się do komputera poprawie. Pozdrawiam.
Szczerze mówiąc to z jednej strony spoko. Ale z drogiej sorry. Ja osobiście nie mogę byćo ustalonych godzinach zawsze. Mam również swoje życie prywatne, które jest dla mnie o wiele bardziej ważne niż cokolwiek innego. Nie ma to sensu. I zapewne większość mnie popiera w tym zdaniu. Ja wchodzę na serwer kiedy mogę. Chyba że ktoś z ekipy, modów czy adminów mnie poprosi telefonicznie (numer podawałem wielokrotnie) to mogę wejść w miarę możliwości jak najszybciej żeby pomóc. Teraz zrobiło się więcej pomocników więc powinno być lepiej. Tak więc tyle ode mnie Pozdrawiam Kewin "shoga"
Jak dla mnie pomysł jest dobry. Aczkolwiek bez ustalonych godzin. Jeśli na survivalu jest dużo członków ekipy to któryś z moderatorów powinien rozesłać dwie osoby na pozostałe dwa tryby. Na szczęście nie wszyscy gramy na survivalu. Z tego co pamiętam Yumi dużo pracuje w creative, a shoga też chyba creative albo seablock? Trzeba wykorzystać dużą liczbę pomocników. Po lekkim zmodyfikowaniu pomysłu, jestem za.
Jako członkowi Ekipy jest mi ciężko się do tego odnieść, bo pewnie faktycznie gdy pojawiam się na wybranym serwerze to awanturnicy zmieniają zachowanie. Ale mogę powiedzieć, że jestem zadowolony ze współpracy w tym zakresie z LikeThatBoss. Gdy ktoś przegina na Creative to woła mnie, chwilkę potem lecą Bany na Lobby i wtedy wystarczy już tylko kick o8] Obiecuję, że gdy tylko powstanie FreeBuild zniknę z SV. Ps Sorrki za brak błędów, ale piszę z telefonu o8]
Z jednej strony fajny pomysł ale z drugiej nie... Każdy ma swoje życie prywatne i te młodsze osoby z ekipy bądź administracji i te starsze. Część chodzi do szkoły , część do pracy ale każdy i to bezwzględnie ma swoje zdrowie o które dba przez co zawsze może coś wypaść. Moim zdaniem , jedynym dobrym sposobem na to , aby na każdym serwerze był ktoś z ekipy jest pomysł Stolenlegacy
Myślę, że wystarczy jak ekipa sama się zmiarknie, że jest ich za dużo na danym trybie, a na innym nie ma wcale i ktoś pójdzie na inny tryb. Teraz jak doszło tyle Pomocników to chyba nie będzie z tym problemu
Pomysł jest jak najbardziej poprawny Zastanówmy się nad minusami tego rozwiązania. Czy Administracja za każdym razem będzie zmieniała grafik jeśli ktoś odejdzie lub dojdzie do Ekipy? Czy grafik nie będzie zbyt bardzo ingerował w życie prywatne? Ostatnie pytanie jest takie, że kto będzie pilnował oraz śledził cały rozkład i poprawność obecności na danym trybie? Uważam, iż pomysł jest zbędny, ponieważ dużo modów (za mojej poprzedniej kadencji) wchodziło na serwer pod komendą /v sądzę, że i teraz tak jest decyzja należy do Właściciela
Przypominam że bycie pomocnikiem/modem/vice to wolontariat a nie praca za którą dostajemy wynagrodzenie, nie dostajemy za to nic oprócz własnej satysfakcji, pomijając notoryczne i bezsensowne skargi za każdy najdrobniejszy błędzik. Gram dla przyjemności a nie z przymusu i wchodzę jak mi się zachęcę
SprytnyTroll, wykonalne tylko trzeba chciec. I nie chodzi mi oo jakiś grafik typu plan do szkoły, tylko np. jak ktoś z ekipt pojawi sie na serwerze survival to żeby również wszedł na inne serwery, creative czy seablock, np. na godzine ;p
Po co zmuszasz kogoś do grania w to czego nie lubi? Ja przykładowo lubię Survival oraz Creative, jednak SeaBlock dla mnie nie jest ciekawy i warty uwagi. Po co ktoś miałby kogoś zmuszać? Porażka.
SprytnyTroll, ja nikogo nie zmuszam, tow jest tylko propozycja, niech sie wypowie admin, Ciebie to nie dotyczy wiec nie wiem po co sie tutaj kłócisz i dodajesz swoje trzy grosze
Jak dla mnie zbędne, pisząc podanie deklarujesz gdzie spędzasz najwięcej czasu, więc jeśli jest mało osób na innych trybach niż SV niech Infi bierze pod uwagę podania, osób które najwięcej grają na SB czy CV. Dodam, że bycie pomocnikiem, modem to nie jest praca i nikt za to nie płaci, więc ustalanie komuś dyżurów to przeginka, tym bardziej jak napisał shoga wszyscy mają swoje życie a mc to tylko gra.