1. Nick w grze: delTavve 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Phantom_Screw 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 13:39 2015-06-19 5. Dowody: Ni ma, bo nie chciało mi się robić ss. Ale owy moderator wrzucił na mnie (gracza) ./ignore - bo gdy widzi kłopot chowa się pod kamień. Nie jest stworzony do bycia moderatorem, nie nadaje się. Wkurza większość graczy (tylko nie tych którzy idą mu na rękę). W porównaniu do ThreeEyedMastera owy człowiek jest nie ogarnięty. Dostałem mute, co mnie bardzo śmieszy za "trollowanie". Gram w minecrafta dla zabawy i żeby czasami się pośmiać. Wszystko w temacie. Prosiłbym o odebranie mu rangi za gówniarskie zachowanie.
Równie dobrze mogłem ci wystawić bana za "gimbusiarskie zachowanie" i obrazę ekipy. Składasz skargę bo mam cię na ignore. Aha? + brak dowodów - temat do zamknięcia.
Twoje zachowanie na serwerze jest naganne, i to ze ktos pisze ze daje ignore nie znaczy ze to jest prawdą. Czasem pisze "Daje ignore" po to zeby gracz przestał mi spamić /tpa itd. A w rzeczywistości nie daje ignore. Dodam, że nie masz żądnych dowodów (Skargi bez dowodów zostają zamknięte) i sam chwile po złożeniu owej skargi pokazałeś swoje szczeniackie zachowanie.
Sam się zamknij jak masz jakis problem. Nie Ty o tym będziesz decydował. Jest fakt że nie umiesz rozmawiać z graczami. A ten powód jest niczym nie uzasadniony. Żegnam @up. Heh no rzeczywiście. Tylko że człowiek (jeżeli go tak można nazwać) wyżej nie napisał DAJE IGNORE. Tylko po prostu dał, sam sie do tego przyznał.
TseIks TeeVa, jesteś tak męczący i często tworzysz tak nieprzyjemną atmosferę na serwerze że dziwię się tylko modom skąd u nich tyle cierpliwości dla takiego gracza jak ty
Przypominam, że moderator to również gracz i miał prawo Cie wziąć na ignore. Poza tym dla gracza składającego skarge należy się jakiś warn, ponieważ nie jest to pierwsza taka sytuacja. Również ja byłem przez niego obrażany. [hr] Przypominam, że moderator to również gracz i miał prawo Cie wziąć na ignore. Poza tym dla gracza składającego skarge należy się jakiś warn, ponieważ nie jest to pierwsza taka sytuacja. Również ja byłem przez niego obrażany.
heheheh no i fajnie Protection byles obrazany za chamstwo, a to nie miejsce na Twoje zale, mariom mowa o czym innym
Z tego co widze skarga jest na to, że mam cie na ignore. Popytaj wśród wyższej adminsitracji czy pomocnik/moderator ma do tego prawo, a potem usuń ten temat bo jest po prostu bez sensu.
Po pierwsze brak dowodów co wg regulaminu jest pierwszym powodem do nierozpatrywania tej skargi Po drugie każdy na serwerze czy to gracz, pomocnik, moderator, vice czy admin ma prawo dać komuś /ignore, jest to ogólnodostępa komenda Po trzecie Twoje zachowanie na serwerze zasługuje na tembana wg taryfikatora kar, mate to mało Temat uważam za wyczerpany. Zamykam. [hr] Za literówki przepraszam, piszę z telefonu.