Mój nick to barteg. Serwerowi poświęcam tle ile mogę. Najwięcej czasu spędzam na survival. W minecraft gram 4 miesiące. Nigdy nie miałem tu bana. Nie bylem niestety nigdzie indziej pomocnikiem. Tak znam komendę pomocnika jest jedyna kick. Zawsze chętnie pomagam nie raz widziałem że ktoś obraża serwer.I zawsze chciałem zostać kimś takim. Mam na imię Mikołaj i uwielbiam grać w minecraft z bratem.Mamy tą samą postać.Chodzę do klasy czwartej. Tak znam parę bugów na przykład skakanie przez drzwi. Znam członków ekipy moderatorzy Blavck,ThreeyedMaster.Wice admini adsone,MrAstar. Obowiązkami pomocnika jest pomaganie,tłumaczenie nowym graczą.Bycie aktywnym na forum. Pozdrawiam serdecznie[/b]
Jestem na N-I-E. Nie widuje Cie na serwerze, nie pomagasz ani nie udzielasz sie na forum, podanie napisane niestarannie. Brak paru pytań. Ekipa to tylko moderatorzy i pomocnicy!
Widziałam Cię parę razy na serwerze i z tego co pamiętam nie pomagasz. Postaraj się jakoś ładnie rozpisać w podaniu i je ładnie z edydtować [jak nie wiesz jak to zrobić to możesz śmiało pytać]. * ThreeEyedMaster Ekipa to tylko pomocnicy i mody, a MrAstar etc to już administracja. Więc jestem na Nie. Pozdrawiam
To podanie to jakiś żart? - Widziałem Ciebie raz na serwerze, i to było dzisiaj (16.05.2015). - Dziwnie napisane podanie. - Błędy ortograficzne. - Zły tytuł podania. - Braki w podaniu (wiek). - Ekipa to tylko moderatorzy i pomocnicy. Jeżeli dobrze liczę to masz 11 lat i jak na swój wiek nawet podania porządnie napisać nie umiesz. Mam dwa pytania. Przeglądałeś inne podania? Czytałeś swoje podanie przed publikacją? Jestem na NIE.
Jstem na Nie, a dlaczego? - podanie napisane nie nie starannie, - nie pomagasz, - nie udzielasz się na forum serwera, - nie pomagasz na serwerze, - brak kilku punktów w podaniu,