Dokładny nick w grze: JakubCreeper Ile czasu możesz poświęcić serwerowi::1-3 h w weekendy 1-4 h Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Surwiwal Jak długo grasz w Minecraft: Gram od wersji 1.5.2 czyli od około 3 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: na CraftApple gram około pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nigdy nie pełniłem podobnej funkcji Czy znasz komendy Pomocnika: /kick [nick] [powód] wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Staram się pomagać innym graczom gdy mogę lub znam odpowiedź na ich problem. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych i (a przynajmniej ja tak uważam) przestrzegam netykiety Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kuba lub jak kto woli Jakub.Mieszkam w Gnieźnie w województwie Wielkopolskim. Interesuję się informatyką i historią.Na dworze spędzam mało czasu, częściej gram na komputerze lub czytam książki głównie typu fantasy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Bug polegający na możliwości zniszczenia stojaka na zbroje i otwieranie drzwi z 1.8 Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy: Phantom_Screw, ThreeEyedMaster, wymiatacz23, Blavck, pat277 Pomocnicy: GirlGamersPL, shoga, LikeThatBoss, Marcinek7, MsKornel, stolenlegacy, Yumi, Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami pomocnika są: -pomaganie graczom -Uczestniczyć w życiu serwera i forum -Zgłaszać problemy (bugi usterki itp.) -Wykonywać dodatkowe czynności
Jestem na N-I-E. Podanie krótkie, nie pomagasz, nie udzielasz sie na forum, brak odpowiedniego prefixu, mało Cie widuje na serwerze.
xD Podanie wygląda jak z krainy siedmiu krasnoludków A tak na poważnie, mało opisałeś swoje możliwości :l Nie widziałem Cię na forum abyś się udzielał w jakiś sposób. Co ważne jest to, iż nie widziałem Cię jak pomagasz innym :l Jestem na NIE :l
ProtectionZ to dziwne bo w tym tygodniu co najmniej na godzinę wchodzę na serwer. Ja Ciebie też na serwerze rzadko widzę a więc logiczne że się nie "widzimy".