Dokładny nick w grze: MatiEMO Ile czasu mogę poświecić serwerowi:2 godziny dziennie Ile masz lat: 13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Creative Jak długo grasz w Minecrat: 4/5 lat Jak długo grasz w mc.craftapple.pl: 2 lata Czy miałaś/eś tu kiedyś bana: Tak za nazwę miecza Czy pełniłaś/eś podobną funkcję na innym serwerze:Nie podobnej nie,tylko Administratora Czy znasz komendy pomocnika wymień je: /kick (nick) (powód) Dlaczego Ty: Jestem miła,oraz Pomocna nie lubię chamskich ludzi Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imie Marta i mam 13 lat.Moje hobby to piłka ręczna i nożna,ale lubię też inne sporty.W wolnym czasie najchętniej chodzę na spacery i rozmawiam ze znajomymi.Lubię też chodzić na zbiórki Harcerskie Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Tak,przechodzenie koniem przez ścianę. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar,adsone,krzyss06,pat227,GirlGamersPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pilnować porządku na czacie i pomagać innym
Od dłuższego czasu Cię widzę na creative, ale od 2 lat chyba nie... Podanie krótkie i punkt "Dlaczego Ty" mnie nie przekonuje. Na NIE.
Jestem na N-I-E, brak odpowiedniego prefixu, nie pomagasz. Nie udzielasz się na forum. Ekipa to tylko modzi i pomocnicy. Podanie mało rozpisane.
Jestem na NIE, ⋅Podanie nie jest zgodne ze wzorem ⋅Widać że nie zależy Ci na tej randze, podanie wygląda jakbyś je pisała 5 minut Góra :/ ⋅Na serwerze miałaś bardzo długą przerwę po czym wróciłaś i podanie -_- ⋅Nie pomagasz ⋅Ekipa modzi i pomocnicy ⋅Krzyss06 nie ma w ekipie :d [hr] Znalazłem też że w podaniu napisanym przez ciebie w maju jest napisane że masz 12 lat Proszę: Dokładny nick w grze:MatiEMO Ile czasu mogę poświęcić serwerowi:5/6 godzin dziennie Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ?: creative albo seablock
Nie pomagasz na serwerze, podanie nie zgodne z tym wzorem Klik, MrAstar i adsone to administracja, a nie ekipa, nie ma pomocnika krzyss06, więc jestem na nie.