Mój nick to _V_B0T_V_ Serwerowi mogę poświęcić od 1-3h zależy od czasu wolnego. Mam 14 lat. Najwięcej gram na trybie Survival. Gram w Minecraft 4 lata. Na mc.craftapple.pl gram od 3 lat [Miałem inne konta od niedawna mam premium Minecraft]. Nie miałem tu nigdy bana. Pełniłem Funkcje Moderator na kilku innych serwerach. Komendy pomocnika: /kick nick [Powód]. Sądzę, że ja powinienem dostać rangę Pomocnik dlatego, że nie jestem agresywny ani denerwujący. Nazywam się Piotr Włodarczyk i mieszkam na Sobowie [Świętokrzyskie]. Jestem przyjazny i pomocniczy i nie dokuczam graczom. często widziani członkowie ekipy: XInfiniterX | adsone | pat277 | shoga | GirlGamersPL. Pomagać graczom w potrzebnych informacjach. Słuchać poleceń wyższych rang. Często bywać na forum serwera. Zgłaszać Bugi/Błędy serwera. Pomagać moderatorom w ogarnięciu chatu.
Jestem na NIE. Serwer nie istnieje 3 lata, nigdy Cie nie widziałem na serwerze, nie pomagasz, nie udzielasz sie na forum. Podanie krótkie. [hr] Ekipa to tylko modzi i pomocnicy. [hr] Ekipa to tylko modzi i pomocnicy.
Jestem na NIE! 1. Pierwszy raz widzę nick na oczy. 2. Nie pomagasz. 3. Mały staż na serwerze jak i na forum. 4. Podanie ubogie. 5. Ekipa to moderatorzy/pomocnicy 6. Błędy w podaniu. "pomocniczy" [pomocny] się pisze kolego 7. Craftapple nie ma 3 lat ,wiec nie grasz tu tyle. Pozdrawiam DejVoo