Dokładny nick w grze: HeroikPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowiziennie poświęcam serwerowi ok 3-5 godzin. Zawsze gdy mam czas wejdę i pogram, zależy to też od czasu czy czasami pracy jaką muszę wykonać Ile masz lat: Mam 15 lat B) Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu poświęcam na survival Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft'a gram już od ok 4 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze CA gram od ok roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałem, takie problemy to nie dla mnie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, kiedyś byłem modem na serwerze brata. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedna komendę ; ./kick (nick gracza) do wykopywania gracza z serwera za np: Nieodpowiednie zachowanie czy pisanie złych rzeczy na czacie Dlaczego Ty: Dlaczego ja ??? Moim zdaniem nadaje się na pomocnika pomocnika ponieważ lubię pomagać innym, jestem życzliwy, kulturalny i mam dużo cierpliwości co jest potrzebne do tłumaczenia (czegoś) Zawsze można na mnie liczyć Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Szymek mam 15 lat i interesuje się architekturą. Moja pasja to projektowanie wnętrz, budynków a także przedmiotów codziennego użytku. Jestem pomocny, życzliwy, bardzo kreatywny i zawsze znajdę wytłumaczenie. Jestem bardzo stanowczy ale także wyrozumiały i potrafię dogadać się z każdym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, ostatnio po zainstalowaniu funkcji usuwania mobów potworów i przedmiotów z ziemi usuwają się także obrazy i ramki na przedmioty co jest problemem dla osób posiadających magazyny Wymień kilku członków ekipy: Mod; Phantom_Screw, ThreeEyedMaster, Blavck, Pat277 Pomocnicy; stolenlegacy, Puma_Poland, ProtectionZ Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien pomagać w ogarnianiu czatu, pomagać graczom rozwiązywać ich problemy, zgłaszać problemy, usterki do Administracji. Powinien również pomagać również Modom i Administracji.