MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] HeroikPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika HeroikPL, 23 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HeroikPL

HeroikPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: HeroikPL
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Dziennie poświęcam serwerowi ok 3-5 godzin. Zawsze gdy mam czas wejdę i pogram, zależy to też od czasu czy czasami pracy jaką muszę wykonać :D
    Ile masz lat: Mam 15 lat B)
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu poświęcam na survival
    Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft'a gram już od ok 4 lat
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze CA gram od ok roku
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałem, takie problemy to nie dla mnie :D
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, kiedyś byłem modem na serwerze brata.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedna komendę ; ./kick (nick gracza) do wykopywania gracza z serwera za np: Nieodpowiednie zachowanie czy pisanie złych rzeczy na czacie
    Dlaczego Ty: Dlaczego ja ??? Moim zdaniem nadaje się na pomocnika pomocnika ponieważ lubię pomagać innym, jestem życzliwy, kulturalny i mam dużo cierpliwości co jest potrzebne do tłumaczenia (czegoś) :D Zawsze można na mnie liczyć
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Szymek mam 15 lat i interesuje się architekturą. Moja pasja to projektowanie wnętrz, budynków a także przedmiotów codziennego użytku. Jestem pomocny, życzliwy, bardzo kreatywny i zawsze znajdę wytłumaczenie. Jestem bardzo stanowczy ale także wyrozumiały i potrafię dogadać się z każdym.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, ostatnio po zainstalowaniu funkcji usuwania mobów potworów i przedmiotów z ziemi usuwają się także obrazy i ramki na przedmioty co jest problemem dla osób posiadających magazyny :(
    Wymień kilku członków ekipy: Mod; Phantom_Screw, ThreeEyedMaster, Blavck, Pat277 Pomocnicy; stolenlegacy, Puma_Poland, ProtectionZ
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien pomagać w ogarnianiu czatu, pomagać graczom rozwiązywać ich problemy, zgłaszać problemy, usterki do Administracji. Powinien również pomagać również Modom i Administracji. :p

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na NIE, nie pomagasz i udzielasz się na forum więcej wymieniać nie będę.

3. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Nie grasz tu ok. roku
    Jestem na NIE!

Pozdrawiam DejVoo

4. Werfen

Werfen Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja jestem na tak.