Witam. Jak każdy na serwie już wie jestem zawodowym Bardem (muzykiem ulicznym). Chciałbym wam zaproponować mały event, który zachęci was do wyjścia z domu i zrobienia coś pożytecznego dla serwera i dla siebie Event jest prosty i dzieli się na 2 kategorie. 1. "Znajdź mnie, a wiele zyskasz" Zadanie polega na spotkaniu mnie na ulicy gdy będę grać 2. "Kartonem zalało się życie" Zróbcie jakąś budowle z pudełek kartonowych lub innych materiałów taka wasza inwencja twórcza wymagania: - zdjęcie budowli na której musi zostać umieszczona nazwa serwera i wasz nick - opis do wątku "dlaczego ja?" Nagrody 1 kategoria: - miejsce I - 64 diaxy oraz dostęp do mojej działki i kopalni - Miejsce II - diax set bez enchantu i kilka drobiazgów -Miejsce III - gold set bez enchantu i miła kilka drobiazgów 2 kategoria: - miejsce I - moja działka jest Twoją własnością + cała drogocenna skrzynia, w której znajduje się pełno szmaragdów, żelaza, złota, redstone, lazuryt i węgiel - miejsce II - miesiąc dostępu do wszystkich moich skrzyń oraz prawo do "zabierania" itemów ze skrzyń na mojej nowej działce - miejsce III -gold set bez enchantu i kilka drobiazgów Mała podpowiedź. Jeśli chcecie mnie znaleźć to albo piszcie do mnie na serwie albo poszukajcie w postach to niestety tylko 2 miasta póki co. Ale niedługo będzie to cała Polska gitara jest biała i baaardzo charakterystyczna pełna podpisów oraz z jedną (aktualnie) naklejką moje zdjęcie z twarzą znajduje się w tym dziale w wątku "możliwa nieobecność" Mam nadzieje, że podejdziecie do tego na poważnie bo jeśli będzie możliwość to dla "super zwycięzcy" będę miał specjalną nagrodę Pozdrawiam Kewin "shoga" [hr] Tutaj macie zdjęcie gitary jeszcze bez podpisów i naklejki
Shoga nazbieram wpierw trochę kartonów lub pudełeczek i coś zrobić a w nagrodę masz nam zagrać na ts3 coś fajnego Fajny pomysł
Dzisiaj jadę do rodzinnego miasta bez gitary więc nawet na serwie mnie nie ma ale wracam niedługo do siebie do Lublina Wcześniej dam znać co do tego kiedy będę mógł dać "koncert" na ts'ie
No cóż. Jako iż nie ma zainteresowania tym eventem to jednak go można zamknąć. Dziękuję tym, którzy się wypowiadali. Pozdrawiam Kewin "shoga" P.S. Itemy z eventu poprostu rozdaje ;-)