Dokładny nick w grze: hubert Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 3 godzin. Ile masz lat: Mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na seablock. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze minecraft gram ok. rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, miałem tu jednego bana za nieumyślną reklamę serwera. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, chatmoda. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komendy pomocnika to /kick *nick* *powód* Dlaczego Ty: Jestem dość ogarnięty oraz znam dużo komend admina. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Hubert, mam 19 lat. Lubię sport. Mieszkałem w Lipnie lecz przeprowadziłem się do Poznania. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, *przechodzenie koniem przez ściany, latające music blocki. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: GirlGamersPL, shoga, ProtectionZ Moderatorzy: Blavck (reconnect), Phantom_Screw, ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie graczom w ich problemach oraz wyjaśniać graczom działanie komend serwerowych dla graczy. Upominać czyli kickować za wulgaryzmy, flood, spam. Przede wszystkim być miłym dla graczy i dawać im jak najlepszy przykład.
Jestem na NIE! 1. Nie pomagasz innym graczom. 2. Podanie ubogie jak na chłopaka co ma 19 lat. 3. Moim zdaniem pomocników jest dość żeby wejść na wszystkie tryby i ogarnąć graczy. 4. Oraz twoje zachowanie na serwerze nie należy do najlepszych. 5. Nie udzielasz się na forum. Pozdrawiam DejVoo
Jestem na NIE. - Nie pomagasz. - Nie udzielasz się na forum. - Coś mi się wydaje, że kłamiesz z wiekiem. - Podanie słabe. - Błędy ortograficzne.
Lipa na MAXA Jestem na NIE, ponieważ: - pierwszy raz Cię widzę - nie pomagasz na serwerze - nie widziałem, abyś się udzielał na forum - słabiutkie podanko ;l