Dokładny nick w grze: Asuslap Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: nawet 3 h Ile masz lat: 12, lecz osoby znajdujące się w moim otoczeniu uważają, że jestem bardziej poważny niż inni w moim wieku Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: serwery creative Jak długo grasz w Minecraft: gram w minecraft od wersji demo, dokładnie od początku, rok 2009 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: ostatnio wróciłem do miencrafta (przerwa miała około 4 miesiące) po nieudanych próbach na pomocnika na innych serwerach, lecz tutaj gram od chyba 2013 roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] Dlaczego Ty: ponieważ myślę, że ten serwer jest bardzo fajny i jeszcze lepiej by było, gdyby panował na nim porządek lepszy niż dotychczas Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Myślę, że jestem bardzo miłym graczem, który potrafi rozwiązać problemy gracza i pomóc mu. Jestem poważny i opanowany. Jestem pomocny i mam bogaty zasób słów, oraz dobrze opanowane zasady ortografii, co wydaje mi się bardzo ważnym elementem u osób którym udało się zdobyć ważną rangę na serwerze craftapple. Mam szeroką wiedzę na temat minecrafta, co może się przydać. Kiedy nie znam odpowiedzi na pytanie, lub nie umiem rozwiązać problemu, zawsze wyszukuję informacji w internecie lub pytam innych graczy z ekipy, a nie poddaję się. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: jeszcze żadnego nie znalazłem Wymień kilku członków ekipy: (napiałem poniżej) Wioletta,shoga,MrAstar,stolenlegacy,adsone Jakie obowiązki ma Pomocnik: -zgłaszanie problemów i usterek, a także bugów dla administratora -zawsze być gotowym, by pomóc graczowi z jego problemem -wyjaśnienianie graczowi działania komend -wykonywać dodatkowe rzeczy, które wyznaczy nam admin,mod -uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum -Dbać o serwer, karać za złe zachowanie i pilnować go "Słowa budują mosty w kierunku nieodkrytych lądów" -Adolf Hitler
Jeżeli napisałeś w podaniu samą prawdę to Twoim atutem jest, że mimo, nie okłamujmy się, małego wieku jesteś poważny i szczerze opisujesz zaistniałe sytuacje, a nie koloryzujesz ich. Jedynie to co powstrzymuję mnie od napisania "Na TAK" to Twoja wypowiedź w punkcie "Jak długo grasz na mc.craftapple.pl". Myślę, że jeśli byłaby to prawda to zauważyłbym Twój nick na serwerze. Jeśli to co napisałeś jest prawdą to oznacza to, że nie pomagasz graczom na serwerze, bo pierwszy raz widzę Twój nick. Przeczytaj jeszcze raz regulamin i znajdź punkt kto należy do ekipy, a kto do Administracji. P.S. Craftapple powstało w czerwcu 2013r. Na NIE.
Jesteś pierwszy dzień na forum a już piszesz podanie , tak samo z serwerem - miałeś długą przerwę a gracze się pozmieniali. Daj poznać się ekipie , administracji i tym nowym graczom i złóż podanie za miesiąc. Rozpisz się bardziej lecz nie rób z tego książki , zastosuj różnorodne formułowania tekstu by podanie wyglądało jeszcze lepiej. Upewnij się także czy Wioletta , MrAstar i Adsone na pewno należą do ekipy. W punkcie Dlaczego Ja napisz dlaczego się nadajesz na Pomocnika a nie dlaczego masz otrzymać tę posadę a w Jakie Obowiązki Ma Pomocnik postaraj się użyć własnych słów a nie kopiuj+wklej. Tyle ode mnie
Panie moderatorze, dobrze pamiętam, że grałem już na tym serwerze kiedyś, ale z datą to chyba rzeczywiście się nie zgadza. [hr] nie dałem kopiuj+wklej, pzeczytałem i napisałem później własnymi słowami
Widać podobieństwo , prawda? Nie sztuką jest skopiować i zmienić kilka słów twierdząc że napisało się to własnymi słowami. To jest moje zdanie i zapewne kilka osób mnie w tym poprze. Nie będę się tu więcej udzielać (chyba że będzie to konieczne , w innym temacie) bo nie mam zamiaru się z Tobą kłócić i robić dodatkowego spamu przy tym A jak tak bardzo chcesz ciągnąć tą kłótnie to zapraszam do mnie na Survival a najlepiej na TeamSpeak.