Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić od 2 do 3 h Ile masz lat: Mam 13 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Creative Jak długo grasz w Minecraft: Gram w Minecraft od 3 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Grałem tutaj od 2014/2015 roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem tutaj bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kiedyś pełniłem taką funkcje na serwerze kolegi Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) /ban (nick) Dlaczego Ty: Myślę że mogę się przydać bo mam czasami dużo czasu Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Czasami nie jestem najlepszy ale bardzo się staram być coraz lepszym. Codziennie coś czytam albo uczę się czegoś nowego. Najbardziej lubię pomagać w budowie różnych budowli ale także w innych sprawach. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam takie bugi jak: gdy się postawi pistony i się przylepi je do płytek granicy działki to można te płytki usunąć, gdy się rzuca mikstury pod siebie i się niszczy bloki można użyć mikstury. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, MrAstar, ThreeEyedMaster, shoga. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: Pilnowania porządku, zwracanie uwagi graczą którzy się źle zachowują, pomaganie w problemach.
Pomocnik nie posiada komendy /ban. Vice Administratorzy to nie ekipa, lecz administracja. Nie kojarzę twojego nicku z creative, bardzo mało rozpisane podanie. Poprawny parafiks czyli temat to [Podanie] Twój nick. Myślę, że gdy zaczniesz pomagać, ładnie obrobisz kolorkami etc ... i się rozpiszesz. Za miesiąc będę na Tak. W obecnej chwili nie.