Moi kochani. Ci co dzisiaj byli w czasie problemów z serwerem do was to głównie. Jak zapewne widzieliście czat był/jest wyłączony. Ale Albert mógł pisać noi później ja. Dla wiadomości wszystkich. To nie była wina Alberta tylko głównego pluginu!!! Zareagowałem na to tak szybko jak mogłem. Z prywatnego telefonu dzwoniłem wpierw do adsone (brak odpowiedzi) następnie do MrAstar, który zareagował natychmiast. Dzięki wiedzy wspólnej MrAstara i Alberta udało się w miarę szybko zareagować i naprawić błąd. Nie dziwcie się że pomimo włączonego czatu w/w mógł pisać. Jest na to sposób. Tak więc wiedzcie, że Albert nie chce szkodzić naszemu serwerowi. To co pisałw trakcie problemów było wyłącznie żartami bo wiedział jak pisać. Z powyższej wypowiedzi widać, że jest on tylko człowiekiem i chce też zwyczajnie pograć, a że wszyscy go traktujecie jak wroga serwera n° 1 to jest spowodowane jego specyficznym poczuciem humoru. Tyle ode mniew tej sprawie Pozdrawiam Kewin "shoga"
popek713, proszę nie obwiniać gdy nie jesteś pewien, teraz równie dobrze mógłbym to o tobie napisać. Masz jakiś dowód na to?