MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Sune1984

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Sune1984, 28 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sune1984

Sune1984 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Sune1984
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W przybliżeniu 4-6 godzin w zależności od nawału pracy, głównie popołudniami i wieczorami.
    Ile masz lat: Trzydzieści
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Moja przygoda z Minecraft zaczęła kilka lat temu, dokładniej mówiąc około roku 2011.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Grę na serwerze rozpocząłem w trakcie trwania poprzedniej edycji.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Taka sytuacja nie miała miejsca.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:
    W okresie 2011 - 2014 pełniłem po kolei funkcje: moderatora, porządkowego, region-mastera, craft-mastera, aż do administratora, które to stanowisko objąłem w 2012 roku i pełniłem je do zakończenia działalności serwera. Późniejsza współpraca z innymi serwerami była zazwyczaj przejściowa i polegała na wykonaniu konkretnych budowli (czyt. lobby, spawn, budynki użytkowe takie jak targi/sklepy, obiekty tematyczne np. zamki, kompleksy eventowe).
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komendą przypisaną do rangi Pomocnika jest /kick [nick].

W tym miejscu pozwolę sobie zamienić kolejność pytań i najpierw opiszę siebie w kilku zdaniach. Tą małą zmianę motywuję faktem iż chciałbym najpierw pokrótce się przedstawić i nakreślić nieco swoją osobę a dopiero potem wykazać iż byłbym odpowiedni na to stanowisko.

Mam na imię Michał, pochodzę z Warszawy i prowadzę własną firmę. Poza pracą moją pasją są ptaki, zarówno gatunki rodzime dzikie, hodowlane, jak i egzotyczne. Posiadam małą ptasią rodzinę, składającą się z dwóch gatunków ptaków australijskich - ośmiu małych - zeberek i dwóch większych - nimf.
    Innym moim zainteresowaniem jest Minecraft, głównie ze względu na możliwości twórcze, gdyż będąc pasjonatem wszelkiego typu zamków i budowli średniowiecznych, staram się zarówno odtwarzać je w wirtualnym świecie, jak i kreować własne budowle na bazie zebranego już doświadczenia i poczynionych obserwacji. Jest to też dla mnie forma relaksu po pracy.
    Ponad wszystko jednak moją miłością są góry - Bieszczady. Niesamowity urok i spokój, dzikość przyrody, tragiczna historia lat wojennych czy powojennych i wreszcie niezaprzeczalne piękno tego regionu, skradło moje serce i to nie tylko w przenośni, ale i dosłownie, gdyż z tamtej części Polski pochodzi moja narzeczona. Kończąc tę małą prezentację, dodam jeszcze, że jestem fanem fantastyki - filmowej i literackiej.

Przechodząc do kolejnego pytania.
    Dlaczego Ty: Jestem osobą otwartą i doświadczoną w kontaktach z ludźmi, co wynika z charakteru mojej codziennej pracy. Uważam że łatwość nawiązywania stosunków jest ważną cechą w pracy na serwerze, ponieważ często umożliwia bezstresowe rozwiązywanie konfliktów. Ponadto cechuje mnie kreatywność, kultura osobista i opanowanie. Sądzę że zaletą może być także doświadczenie w kwestiach Minecrafta, które do tej pory zdobyłem. Jednak to co uważam za najważniejsze to fakt, że lubię po prostu rozmawiać z ludźmi, a dobry kontakt z graczami jest bazą do stworzenia na serwerze przyjaznej i miłej atmosfery.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jednym z często występujących ostatnio problemów jest blokowanie się na stałe podczas jazdy konno lub w pojazdach typu wagonik/ łódka.
    Wymień kilku członków ekipy: Ekipę współtworzy wiele osób, wśród nich są: ThreeEyedMaster, Blavck, Phantom_Screw, Marcinek7, ProtectionZ, stolenlegacy, shoga, Yumi i inni, którzy mam nadzieję nie poczują się urażeni, że ich nie wymieniłem.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnicy są fundamentem dobrego prosperowania serwera, mają za zadanie opiekować się czatem, stanowić wzór dla innych użytkowników i wsparcie dla administracji, pomagać w przypadku problemów, ale także nie zapominać że sami też są graczami.

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK:
    - PODANIE BARDZO ŁADNE
    - MAŁO SIE UDZIELASZ NA FORUM, A TO JEDEN Z OBOWIĄZKÓW POMOCNIKA.
    - NIE PAMIĘTAM ŻEBYŚ DOSTAŁ KICKA ETC.
    - NIE ZA CZĘSTO WIDZĘ, ŻE POMAGASZ ;/

POZA TYM NA TAK!!

3. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ogromne TAK!

Podanie bezbłędne. Bardzo bogaty zasób słownictwa. Osoba na wysokim poziomie , miła , uprzejma oraz kulturalna :) Idealny kandydat na pomocnika!

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na tak. Osoby powyżej napisały wszystko.
    - Podanie bardzo ładne,
    - Zachowanie na serwerze nienaganne,
    - Wiek odpowiedni,
    - Nigdy go nie musiałem wyrzucić z serwera.
    ------
    Powodem dlaczego ta wypowiedź była wcześniej taka krótka to fakt że byłem wtedy na telefonie.
    Pozdrawiam.

5. kupiasty1

kupiasty1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oczywiście, że jestem na tak. Moim zdaniem najlepsze podanie na pomocnika jakie kiedykolwiek widziałem, bardzo rzetelnie napisane. Wielki +

6. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomocnik dla tej osoby byłby dobrym początkiem kariery politycznej na tym serwerze. Doświadczona wiekiem oraz umiejętnościami. Do tej pory skupiona na budowie, na pewno będzie bardzo chętnie pomagać, gdy to będzie obowiązkiem.

TAK.

7. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    pat277 i MsKornel, Infi niedawno pisał żeby rozpisywać się w podaniach. Pisanie "Jestem na Tak/Nie" to najzwyklejsze nabijanie postów i takie wypowiedzi mają być usuwane. Dodanie "Osoby wyżej napisały wszystko" to niemal to samo.

Żeby Mod tego nie wiedział...

Reklama
  8. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie jasne i klarowne.
    Widać że jesteś osobą rozważną i umiesz dobrze się wysławiać ;)

A Polska mowa trudna język ;)

Doświadczenie masz
    Zasób słów max
    Na serwerze mi niepodpadłeś
    Spodobało mi się to, że umiejętnie zamieniłeś pytanie co sprawiło, iż Twoje podanie nabrało większej estetyki.

Łącznie. Jestem na TAK ;)

9. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Pewnie, że jestem na TAK!

Ponieważ:
    - Osoba dorosła.
    - Jest ogarnięty jak nikt!
    - Pomaga w 100%!
    - Nie popełnia błędów w odpowiedziach.
    - Udziela się na serwerze oraz forum!
    - Kiedy potrzeba pomocy - zawsze ma czas.
    - Większość graczy na serwerze kojarzy jego nick.
    - Kurczaki.. no co ja będę tu pisał :D jak mam tu tak pisać to od razu napiszę, że wszystkie mojego powody są pozytywne!

10. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Akceptuję na pozycję wyżej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę