MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS] Yumi

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 28 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nick: Yumi

Ile masz lat: Już 11 :)

Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: Jako że mamy wakacje myślę że nawet cały dzień a w dni szkolne , które rozpoczną się od września to 2-5h dziennie.

Czy grasz na serwerach minecraft: Oczywiście.

Jak długo już u nas jesteś: Koło 3 miesięcy.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kiedyś stworzyłam własny serwer TeamSpeak do "zabawy". Nie wiem czy można to nazwać podobną funkcją ale myślę że warto o tym wspomnieć.

Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Jak wspomniałam wyżej kiedyś założyłam swój własny serwer lecz do "zabawy". Dzięki temu nauczyłam się dużo o TS , co prawda trzeba by trochę to odświeżyć ale standardy znam doskonale.

Dlaczego Ty: Postrzegam rangę PomocnikTS jako obowiązek. Mimo mojego wieku jestem ogarnięta a doświadczenie jakieś w tej "dziedzinie" mam. Lubię pomagać , jestem kulturalna a swoje obowiązki zawsze wykonuję sumiennie i do końca więc myślę że się nadam :)

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jako iż w moim życiu nic się nie zmieniło pozwolę sobie skopiować ten punkt z mojego podania na Pomocnika CraftApple.

Mam na imię Weronika , mam 11 lat i pochodzę z Wielkopolski , z miasta Poznań. Jestem pomocna , kulturalna i kreatywna. Miła z wielkim dystansem do siebie i ogromnym poczuciem humoru a interesuję się muzyką , informatyką i kulturą Azjatycką oraz różnorodnymi sportami , takimi jak enduro , strzelectwo sportowe , jazda konna czy piłka nożna. Moje ulubione kolory to czarny , szary i biały. Jestem prawdziwą miłośniczką muzyki , kocham każdy jej rodzaj i każdą piosenkę ale najczęściej słucham rocku i rapu. W szkole idzie mi dość dobrze , czasem tylko zdarzy się jakaś 1 czy 3. Moja klasa jest dość miła i fajna , często wychodzę gdzieś z nią , np. na rolki , rower czy do galerii sklepowej. Jak wyżej wspominałam mieszkam w Wielkopolsce , w Poznaniu a dokładniej to w domku dwurodzinnym wraz z rodzicami , bratem i babcią. Mój brat ma na imię Dominik , ma 9 lat i też tu czasem gra. Tata na imię ma Jacek , mama Ewa a babcia Basia. Oprócz wyżej wymienionych osobników mieszam także z trzema psami rasy Shih Tzu , dwoma chomikami oraz kotem. W samego minecrafta gram od 2 lat , a na CraftApple koło 2 miesięcy. Oprócz minecrafta często gram też w takie gry jak Wot , TheSims3 , Legend czy Aion. Na komputerze gram dość często , praktycznie codziennie po 2-5h. Dość często też rysuję co wychodzi mi nie najgorzej. Lubię się też bawić w "fotografa" i nawet myślałam o założeniu fotobloga. W dalszej przyszłości chciałabym studiować chirurgię w Wielkiej Brytanii , na Oksfordzie i przeprowadzić się do tego kraju.
    Wymień administrację serwera TeamSpeak: adsone oraz SprytnyTroll

Jakie obowiązki spełniał/a byś jako Pomocnik TS3: Pilnowałabym aby na serwerze panował spokój i porządek , pomagałabym nowym rozmówcom w zrozumieniu TS oraz sprawdzałabym czy opis , format oraz data kanałów są prawidłowe. Wykonywałabym też dodatkowe czynności wskazane przez wyższe rangi i zgłaszała im wszelkie błędy oraz bugi.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Na TAK

Yumi umie zachować się dobrze w każdej sytuacji. +
    Jak sama pisała ma jakieś doświadczenie w dziedzinie TS'a +
    Podanie ładne,estetyczne,czytelne +
    Czas grania na serwerze ok +

Kandydatka idealna :3

3. Froggy

Froggy Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Generalnie na tak, bo nie widzę żadnych przeciwwskazań.
    Yumi jest osobą naprawdę solidną, porządną i powiedziałabym odpowiedzialną, mimo młodego wieku. Ponadto jest prawie zawsze pozytywnie nastawiona (mówię prawie, tylko dlatego, że każdemu zdarzają się gorsze dni).
    Pomocna, uczynna, pokorna.
    Podanie bardzo ładne, choć wkradły się błędy interpunkcyjne i jeden ortograf ("nowym rozmówcą" -> odnosząc się do jednej osoby np. Z tym rozmówcą nie mam dobrego kontaktu. W tym przypadku powinno być "nowym rozmówcom" gdyż chodzi o celownik liczby mnogiej :) ). Tak drobny błąd jednak może być zwykłym przeoczeniem, tym bardziej ze Yumi zwykle wyraża się nienagannie.

4. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dziękuje za opinie :)

Błąd "rozmówcą" poprawiony. Pisałam to podanie dość późno przez co byłam lekko zaspana , starałam się nie popełniać błędów i prawie mi się udało. Uznajmy ten błąd za przeoczenie , tak jak określiła to Froggy.

5. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie miałam na myśli calutkiego dnia , chodziło mi bardziej o o wiele więcej czasu przeznaczonego dla serwera i ts w wakacje , zwłaszcza gdy pogoda nie dopisuje. A co do głosu i mutacji... U dziewcząt występuje ona dość późno a i tak wielkiej różnicy nie ma , zwłaszcza przez rozmowy internetowe :)

Ps. 300 post <333

6. MsKornel

MsKornel Gość

A i Ogarnięty z tego co mi wiadomo ona przechodzi mutacje (I tak am bardzo dojrzały głos) A tu nie powiem skąd wiem i kiedy dziewczyny przechodzą mutacje polecam google.A i Yumi mi odpowiedziała na pewne pytanie xD

7. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ogarnięty, skąd posiadasz informacje, że nie będziemy brać ludzi do ekipy bez mutacji?
    Jeżeli komuś to przeszkadza, żegnamy.

Reklama
  8. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo ładnie napisane podanie, pomimo że masz 11 lat, jesteś ogarnięta. Często widuje cię na Ts. Miałaś kiedyś swój serwer, a to świadczy, że na pewno się na tym trochę znasz. Więc jestem na Tak.

:)

9. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Małe sprostowanie wypowiedzi wyżej - jak można oceniać regularność obecności bądź jej brak, jeśli sama komentująca prawie wcale tam nie bywa?
    Rozumiem, że chcesz pomóc, ale kłamstwa mogą jej wręcz zaszkodzić.
    Odnośnie Yumi, nie można zaprzeczyć ogarnięcia i tego, ze dobrze pomagasz na serwerze, jednak w przypadku TS, jeśli masz jakieś blokady albo obawy przed rozmową z nieznajomymi to ciężko byłoby Ci komuś pomóc. Skąd takie wnioski? Gdy już widzę Cię na ts, najczęściej masz wyłączony mikrofon.
    W tym momencie jestem neutralna.

10. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Stolenlegacy , źle wyciągnęłaś wnioski. Jako że jestem na wakacjach a internet działa lepiej widać mnie na serwerze oraz ts lecz mój "zastępczy" mikrofon wydaje z siebie dziwne dźwięki (szumy , buczenia , piski) przez co go wyłączam. Gdyby nie to rozmawiałabym ze znajomymi oraz poznawała nowe osoby :)

Mam nadzieję że zrozumiałaś oraz bardzo dziękuję wszystkim za opinie ^^

11. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Według mnie aby administrować i pełnić obowiązki, najbardziej potrzebny jest sprawny mikrofon.

12. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Też tak uważam lecz mikrofon który zawsze używam musiałam zostawić w domu ale dokładnie 11.07 wracam więc będę mogła już normalnie rozmawiać ^^

13. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Okej, przyjmujemy na okres próbny.
    Zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę