1.Nick z gry: LadyGirl c; 2.Data otrzymania bana: Nie pamietam o.o Chyba z 3-5 miesiące temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza Infiego (za co żałuje) 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Tak jak to powiedział Paweł: Byłam młoda i głupia i dla tego chce wrócić XD Przepraszam za wszystko ;v Mg wrócić?xD
Byłaś młoda i głupia i po 3 miesiącach jesteś dojrzalsza i mądrzejsza? Jak dla mnie nie ma uba. P.S. skoro wstyd Ci tu pisać to nic się nie zmieniło od tamtego czasu
Jestem za ub, każdy zasługuje na drugą szanse. A Oliwia jest spoko, każdy może mieć zły dzień i narobić jakiś głupot. Co najważniejsze, żałuję swojego zachowania i przeprosiła.
Tiaaa i potem przyjdzie taki Albert i powie "Hej Oliwka! Zrobiłem nowy serwer i dam ci tam moda! Ale pod warunkiem, że narobisz syfu na craftapple!" NIE
ProtectionZ jeśli nazywasz to złym dniem to albo nie wiesz o czym mówisz, albo naprawdę jesteś Arvinu/Aidan/ModaUAlb :-/ Moim skromnym zdaniem nie ma miejsca na CraftApple dla indywiduów pokroju Śledź z Grilla. :shit: Idź se pobiegaj. PS. Jakby ktoś chciał, to mogę wkleić screeny z obraz jakoś z przed tygodnia. -_-