1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: 3 miesiące temu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Kill aura , obraza administracji , obraza Infiego , obraza Wioletty , Reklamowanie , rozsyłanie x-reya , wpuszczanie botów na serwer . 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo zmieniłem myślenie na temat grania tu , pomagam serwerowi oraz administracji w sytuacji problematycznej .
Tak jak wcześniej -> Jak on dostanie unbana to ja go zbanuje i rezygnuje z posady moderatora oraz gry PS: Po co to piszesz drugi raz?
Powiem tak. Po kilku rozmowach z Albertem zauważyłem, że jest on już wystarczająco dojrzały żeby umieć zrozumieć co zrobił źle. Moim zdaniem powinien dostać szanse pod następującymi warunkami: - jeden głupi wybryk i całkowity out 4 ever!!!! - nie ma reklamowania bo to samo - poprawia zachowanie wobec graczy Dlaczego jestem za? A no dlatego: - najważniejsze! Pomógł ekipie (mi) i administracji (MrAstar) w sytuacji bardzo kryzysowej gdy jeden z głównych pluginów przestał działać - dalej. Na serwerze zachowuje się odpowiednio. Wchodzi i spokojnie gra - uczy mnie różnych komend serwerowych. Może i nie ma to większego znaczenia ale dla mnie jest to bardzo przydatne. - właśnie. Jest dojrzały i potrafi odróżnić dobro od zła. Więc wnoszę następująco. Dać mu 1-3 miesięcy próby. Jeśli będzie ok to spoko. Jeśli choć raz powinie mu się noga to koniec. Reco, phantom i reszta ekipy i administracji. Bądźcie ludźmi, którzy dają przykład i potrafią dać ludziom szansę na poprawę. Pozdrawiam Kewin "shoga"
A więc tak Gadałem kilka razy z Albercikiem i widać że przemyślał to co zrobił.Z tego co wiem to pomagał między innymi adsone i się uspokoił. Jestem za UB