MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Glethil

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Frarin, 28 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ||Podanie na Pomocnika||

Dokładny nick w grze: Glethil (Zmiana nicku; Poprzedni nick: Frarin)

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić dla serwera coś około 5 godzin dziennie lub więcej.

Ile masz lat: Lat mam 13.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:
    Najchętniej odwiedziam Seablock. Kiedyś grałem na Creativie, i kilka dni na Survivalu.

Jak długo grasz w Minecraft: W tę grę gram coś około 3-4 lat.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Rok z przerwą 3 miesięcy.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem, i nie zamierzam.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem taką funkcję na jednym z serwerów, lecz został zamknięty.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):
    znam komendy, oto one:
    /kick (nick) - komenda, wyrzucacjąca wskazanego gracza z serwera.

Dlaczego Ty: Jestem dość ogarnięty. Chętnie rozwiązuję problemy innych i jestem długo dostępny. (Właśnie przechodzę mutację, gdyby był ktoś ciekawy ;D)

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Pewny siebie i nigdy się niepoddający. Lubię grać w gry, gdzie jestem otwarty dla innych, gry są najczęściej RP. Interesuję się komputerami. W grach chętnie pomagam innym, czegoś niewiedzących. Jestem w miarę ogarnięty, a jak robię coś nieogarniętego to dla żartu, gdy moi przyjaciele o tym wiedzą. Chętnie udzielam się w dyskusjach. Zanim kogoś ocenię, muszę go poznać, bo inaczej ocena nie jest sprawiedliwa. Nie toleruję wyzywania kogoś bo jest, np. niższy, młodszy. Na serwerze chciałbym właśnie takie zachowanie usunąć, żeby gra dla wszystkich była przyjemna. Większość osób mówi że jestem uprzejmy i miły.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jest jeden bug, kilka dni grałem na survivalu i drzwi wprowadzone w 1.8 nie mają cuboidu, lecz mogliście już to naprawić.

Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw,TreeEyedMaster, pat277 oraz Marcinek7

Jakie obowiązki ma Pomocnik: Wykonywać czynności wskazane przez wyższe rangi. Być aktywnym na forum i serwerze. Graczom pomagać i mówić znaczenie komend. Pomagać ogarniać czat.

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE.

adsone to nie ekipa, nie widuje Cie na serwerze, nie pomagasz i nie udzielasz sie na forum.

3. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Serwery mi nie działały, dzisiaj naprawiłem błąd ;D

4. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    1. Nigdy nie widziałem Cię na serwerze Survival!
    2. Nie widziałem, żebyś się udzielał na forum i pomagał na serwerze.
    3. Wiek - niby liczba ale nie wiadomo co komu odwali.
    4. Tak jak ProtectionZ napisał -.- adsone nie należy do Ekipy!
    5. Wątpię, żeby gracze Cię kojarzyli i widzieli jak się udzielasz :l
    6. Proste, jestem na NIE!

5. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przypominam że na Survivalu grałem około 2 dni ;)

6. Froggy

Froggy Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Podanie bardzo ubogie i schematyczne, większość odpowiedzi lakoniczna, a te dłuższe są po prostu merytorycznie bez sensu:
    W grach chętnie pomagam innym, czegoś niewiedzących. ?
    Jeżeli dobrze zrozumiałam to co autor chciał przekazać, powinno być (...),którzy czegoś nie wiedzą.
    Pomijam już fakt, że podanie jest dokumentem! Bez znaczenia czy to podanie o Pomocnika na serwerze czy podanie o rangę na Team Speaku, to nadal jest dokument, a ten jako taki nie powinien być pisany mową potoczną.
    Ponadto zasób słów ograniczony.
    To podanie to jedyna możliwość żebyś przekonał do siebie Administratora, pisanie go w taki sposób, moim zdaniem, jest sporym zaniedbaniem i luzackim podejściem do rang na serwerze.
    Pozdrawiam

7. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Frarin jeśli już chwalisz się, iż grałeś "około" dwóch dni na Survivalu... to tym bardziej nie powinieneś składać podania, ponieważ na wstępie będzie one odrzucone. Pewnie zapytasz się "Dlaczego?", ponieważ inni gracze nawet nie zdążyli zapamiętać twojego nicku.

A tak w sumie to o co chodzi z tym nickiem "Frarin" a jest napisane "[Podanie] Glethil"

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę