MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] stolenlegacy

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika stolenlegacy, 28 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ile masz lat: 22

Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: około 8 godzin. Raz dłużej, a raz krócej. TeamSpeak włączam razem z serwerem, a tam spędzam naprawdę dużo czasu.

Czy grasz na serwerach minecraft: Tak

Jak długo już u nas jesteś: Około 3 tygodni. Przez problemy natury technicznej, nie mogłam dołączyć wcześniej.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie.

Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Znam podstawy BBCODE, reszta to kwestia kilku godzin przyuczenia do obowiązków. Szybko się uczę.

Dlaczego Ty: Lubię i potrafię rozmawiać. Odkąd dołączyłam do kanału craftapple, spędzam tam długie godziny na rozmowach z innymi graczami. Kilka osób udało mi się tam ściągnąć z serwera, bądź też na odwrót - poznać na kanale i zacząć wspólnie również grać.
    Z racji częstej obecności, ludzie zgłaszają się do mnie z prośbą o pomoc, a ja jedyne co mogę zrobić to odesłać ich do administracji, pomimo chęci rozwiązania prostych problemów na miejscu.
    Ponadto, będąc pomocnikiem na serwerze, ludzie postrzegają mnie jako osobę wiarygodną

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Dobra ciocia, która by chciała pokoju na świecie. No i na serwerze. Pomagam ludziom zawsze, gdy pomoc jest w zasięgu moich możliwości i wiedzy. Bezkonfliktowa, zaradna, nonkonformistyczna i empatyczna. Lubię rozmawiać, jeszcze bardziej słuchać, a i tak sądzę, że najważniejsze są czyny.

Wymień administrację serwera TeamSpeak: adsone oraz SprytnyTroll

Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Odciążyłabym administrację z obowiązków pochylania się nad każdym najmniejszym problemem. Mogę wyłapywać błędy, sprawdzać profile graczy oraz pokoje. Pomagać graczom z większą skutecznością z racji większych możliwości.

Pozdrawiam!

Reklama
  2. Dyplomata

Dyplomata Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na tak. Martyna cały czas siedzi na teamspeaku robiąc krótkie przerwy na spanie :D, więc ma czas. Jest bardzo pomocna na serwerze jak i na teamspeaku. Tak jak mówiłem - jestem na tak.

3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Jestem na TAK. Osoba dojrzała, kulturalna, aktywna i odpowiedzialna. Idealnie nadaje się na to stanowisko. :)

4. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie zostało zaakceptowane po rozmowie na serwerze TeamSpeak3.
    Zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę