Ile masz lat: 22 Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: około 8 godzin. Raz dłużej, a raz krócej. TeamSpeak włączam razem z serwerem, a tam spędzam naprawdę dużo czasu. Czy grasz na serwerach minecraft: Tak Jak długo już u nas jesteś: Około 3 tygodni. Przez problemy natury technicznej, nie mogłam dołączyć wcześniej. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Znam podstawy BBCODE, reszta to kwestia kilku godzin przyuczenia do obowiązków. Szybko się uczę. Dlaczego Ty: Lubię i potrafię rozmawiać. Odkąd dołączyłam do kanału craftapple, spędzam tam długie godziny na rozmowach z innymi graczami. Kilka osób udało mi się tam ściągnąć z serwera, bądź też na odwrót - poznać na kanale i zacząć wspólnie również grać. Z racji częstej obecności, ludzie zgłaszają się do mnie z prośbą o pomoc, a ja jedyne co mogę zrobić to odesłać ich do administracji, pomimo chęci rozwiązania prostych problemów na miejscu. Ponadto, będąc pomocnikiem na serwerze, ludzie postrzegają mnie jako osobę wiarygodną Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Dobra ciocia, która by chciała pokoju na świecie. No i na serwerze. Pomagam ludziom zawsze, gdy pomoc jest w zasięgu moich możliwości i wiedzy. Bezkonfliktowa, zaradna, nonkonformistyczna i empatyczna. Lubię rozmawiać, jeszcze bardziej słuchać, a i tak sądzę, że najważniejsze są czyny. Wymień administrację serwera TeamSpeak: adsone oraz SprytnyTroll Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Odciążyłabym administrację z obowiązków pochylania się nad każdym najmniejszym problemem. Mogę wyłapywać błędy, sprawdzać profile graczy oraz pokoje. Pomagać graczom z większą skutecznością z racji większych możliwości. Pozdrawiam!
Jestem na tak. Martyna cały czas siedzi na teamspeaku robiąc krótkie przerwy na spanie , więc ma czas. Jest bardzo pomocna na serwerze jak i na teamspeaku. Tak jak mówiłem - jestem na tak.
Jestem na TAK. Osoba dojrzała, kulturalna, aktywna i odpowiedzialna. Idealnie nadaje się na to stanowisko.