Dokładny nick w grze:szymi12345 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4 godziny lub więcej Ile masz lat:14,5 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Survival Stary dobry minecraft Jak długo grasz w Minecraft:3-4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:4 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałem nigdy na bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak miałem moderatora na 1 serwie został on zamknięty Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick Do wyrzucenia gracza Dlaczego Tyonieważ ja jestem osobą uprzejmą i pomocną ogarniam ład na serwerze oraz czasami są osoby które źle się zachowują a nie ma moda czy pomocnika. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Na razie nie znam Wymień kilku członków ekipy: Blavck, Marcinek7, stolenlegacy, Yumi Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik jak sama nazwa wskazuje pomaga innym a także ekipie: Modom i adminom ale jest to osoba która pomaga innym ogarnąć komendy czy też pomoc ekipie w złapaniu kogoś lub ogarnięcia czatu.
Na Nie -Mało rozpisane. -Nie widzialem cie na Surivivalu jak pomagasz . -Nie udzielasz sie na forum. -NIE pomagasz !
Jestem na NIE, ponieważ: - nie widziałem Cię na serwerach - podanie słabo rozwinięte - mało udzielasz się na forum jak i na czacie serwera - zbyt mały staż na CraftApple (4 miesiące :/ to bardzo mało)
Nie widziałam jak pomagasz na serwerze, podanie okropnie krótkie i nie ładne. Brakuje jednego punktu "Opisz siebie". Nie udzielasz się na forum. Postaraj się zacząć pomagać, pograj trochę dłużej i dopiero napisz podanie. Na tą chwilę jestem na Nie.