Dokładny nick w grze: Mychaty Ile czasu możesz poświęcić serwerowi? Temu serwerowi mogę poświęcić ok. 1-3 godzin w zależności od ilości obowiązków, jak i wolnego czasu którego przeznaczam w całości na grę na tym serwerze jak i na innym. Ile masz lat? Mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu? Obecnie gram na każdym serwerze każdego dnia, lecz licząc czas to więcej przesiaduje teraz na serwerze Survival. Jak długo grasz w Minecraft? W MC zacząłem grać od wersji 1.5.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl? Na tym serwerze gram ok. 11 miesięcy, lecz grałem tu na kilku kontach. Czy miałeś kiedyś tu bana? Tak, przyznaje. Miałem tu bana. Robiłem to tylko dla zabawy, żeby się pośmiać z Administracji jak i z ekipy. Po czasie dopiero zrozumiałem co wyczyniałem swoim zachowaniem. Nie było to fair wobec wszystkich graczy jak i całej Administracji. Wiem, że każdego uraziłem swoim zachowaniem, czasem słowami którymi się do niego wypowiadałem. Chcę wszystkich Przeprosić za moje zachowanie. Może niektórym graczom wydadzą się te Przeprosiny nie wiarygodne, lecz to już ich problem. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze? Tak. Pełniłem funkcję Moderatora na jednym ze zwyczajnych serwerów w wersji 1.6.2 Gdy nadeszły nowsze wersje Minecrafta miałem też okazję zostać HeadAdminem, na serwerze kolegi. Czy znasz komendy Pomocnika? Pomocnika obowiązuje jak na razie tylko jedna komenda /kick nick (powód) <- ta komenda wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego Ty? Myślę, że jestem osobą która da radę na większe obowiązki. Jestem miły, pracowity i ogarnięty co pozwala mi na zdobywanie z łatwością nowych znajomości. Bardzo lubię pomagać graczom, a także zwykłym ludziom spoza gry bo sprawia mi to przyjemność. Jestem osobą kreatywną i gotową na różne wyzwania. Opisz siebie w kilku długich zdaniach. Mam na imię Krystian, mam 14 lat i mieszkam w małym miasteczku położonym w województwie małopolskim. Mam starszego brata, Dawida. Interesuję się budownictwem i to właśnie w tym kierunku do szkoły wyższej chcę się w przyszłości udać. Interesuję się także sportem, lecz najbardziej wolę grać w koszykówkę i piłkę ręczną. W wolnym czasie lubię pograć też na komputerze jak i pojeździć na rowerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? Wymień kilku członków ekipy. Pomocnicy: 1. ProtectionZ, 2. shoga, 3. LikeThatBoss, 4. Yumi, 5. Sune1984, 6. stolenlegacy, 7. Puma_Poland, Moderatorzy: 1. ThreeEyedMaster, 2. Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik? Pomocnik musi pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu, a także odpowiadać na pytania graczy dotyczących serwera - np. komend. Musi zgłaszać wszystkie problemy, usterki czy bugi zauważone przez graczy czy samego siebie do ViceAdministratora lub Administratora. Pomocnik musi także uczestniczyć w życiu serwera, a także w różnorodnych dyskusjach na jakiekolwiek tematy. Ma być dyspozycyjnym tzn. musi wykonywać wszelkie dodatkowe czynności, wskazane przez rangę wyższą.
Ok najpierw + : +Nawet ok wiek +Długi staż na serwerze +Estetycznie napisane podanie +Pełnienie podobnej funkcji Teraz - : -Ban ale w sumie każdemu należy się 2 szansa -(Jak dla mnie) mało rozpisany pkt Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach -Znów (Jak dla mnie) mało uargumentowane Dlaczego Ty? bo każdy może sobie powiedzieć "lubię pomagać" albo "jestem ogarnięty" więc wiesz ... A więc jest więcej plusów to na TAK !
Tak więc: - Twoje zachowania nie są najlepsze, są czasami potwornie infantylne. - Ten wspaniały ban. - Inne zachowania... Na nie.
Na Nie -Ban -Obraża Graczy -Złe zachowanie -Nie pomagasz Ps. Ostatnio na Seablocku ze swoim kolega Gangstarem wariowales :*
Neutral. Podanie bardzo ładne i czytelne. Czasami widuje jak pomagasz. Zachowanie naganne czesto prowokujesz graczy co doprowadza do kłótni.
Na nie. Jesteś osobą, która nie powinna mieć tej funkcji. Odkąd pamiętam wyzywales graczy, nie słuchałes ekipy dodatkowo chyba nie muszę przypominać sytuacji z przed miesiąca? Kategorycznie nie.