MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UN-BAN] Albercik24

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Allbercik24.ban, 4 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Allbercik24.ban

Allbercik24.ban Użytkownik

Docenione treści:
    0
    czyj miałem serwer reklamować co :D ?

Reklama
  2. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    To nie zmienia faktu że dostałeś kilka razy szansę i ani razu jej nie wykorzystałeś, Administrator postawił sprawę jasno - nie będzie unbana i koniec.

3. Allbercik24.ban

Docenione treści:
    0
    w regulaminie nic nie pisze ze nie mam prawa prosić o unbana drogi karolu :)

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Zasmiecajac forum tymi zasranymi podaniami o ub nic nie zdzialasz - pogarszasz sprawę i dajesz obraz "jak bardzo się (nie)zmieniłeś".

5. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Albercik , zmieniłeś się co część zauważa a część nie. Radziłabym Ci założyć nowe konto i pograć na nim z trzy miesiące by udowodnić wszystkim że naprawdę się zmieniłeś i po części odzyskać ich zaufanie a potem dopiero pisać prośbę o UnBana :)

6. Allbercik24.ban

Docenione treści:
    0
    Zaśmiecając forum tymi zasranymi podaniami o ub nic nie zdziałasz - pogarszasz sprawę i dajesz obraz "jak bardzo się (nie)zmieniłeś" Sądzę że niekoniecznie pokazuje jak bardzo się (nie zmieniłem) ale pokazuję jak bardzo zależy mi na unbanie mojego konta , Yumi rozumiem ciebie ale powiem szczerze że Albercik24 jest tylko jeden i to na te konto chciałbym wydać kasę by potem się móc cieszyć z niego zabijając innych :) nie koniecznie z innego konta :) po prostu przywiązany jestem do niego :)

7. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Rozumiem :) Każdy jest przywiązany do swojego konta lecz czasem coś wywinie na nim i trudno mu je odzyskać. Jeśli ta prośba o UnBana zostanie odrzucona wykorzystaj moją radę , ewentualnie kup tą usługę w sklepie SMS jak LadyGirl a potem graj tak , by osoby które nie wierzyły w Twoją zmianę winne były Ci przeprosiny.

Reklama
  8. Allbercik24.ban

Docenione treści:
    0
    Dziękuję za dobrą radę Yumi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę