MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie]Krystian981

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Krystian981, 3 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krystian981

Krystian981 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Krystian981

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić od 4 do 6 godzin dziennie przeważnie rano i wieczorem gdyż wtedy właśnie gram

Ile masz lat: Mam 16 lat

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najwięcej na SeaBlocku ,ale wcześniej byłem zauważalny i jestem na survivalu
    Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram bardzo długo nie chce skłamać więc to będzie z 3 lub 4 lata

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl Gram już trzecią edycje dokładnie nie wiem ile to czasu

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałem tu bana lecz miałem parę ostrzeżeń których bardzo żałuje

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem taką funkcje nawet przez jakiś czas miałem swój serwer ale niestety upadł

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komenda pomocnika to /kick nick Powód-Wyrzuca ona gracza z serwera

Dlaczego Ty: Gram na craftapple już bardzo długo bardzo lubię i szanuję ten serwer mimo ,że moje zachowanie nie jest aż do końca idealne myślę ,że się przydam a nie popełniam łatwych błędów i lubię pomagać

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian jak wynika z mojego nicku.Mam czarne włosy i ciemną karnacje mam 174 wzrostu.Moimi zainteresowaniami są Bronie i sport.Bronie są w szczególności moją pasją mam swoja broń strzelbę jednolufową wracając do sportu uwielbiam siatkówkę, lekkoatletykę i piłkę nożną.W piłce nożnej przeważnie stoję na bramce a w lekkoatletyce skok w dal i rzut oszczepem.Gry w jakie gram to gry przygodowe akcji i RPG.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam
    1.Pokazują się cuboidy w powietrzu
    2.Można koniem przychodzić przez szyby

Wymień kilku członków ekipy:
    ThreeEyedMaster
    Marcinek7

shoga
    Yumi
    Puma_Poland

Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    Pomagać graczom w ich problemach
    Być dyspozycyjnym
    Udzielać się na forum

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie. Nie pomagasz, nie udzielasz sie na forum, zachowanie poprawne.

3. Froggy

Froggy Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nie jestem na nie ani na tak.
    Ale!
    Proszę pana interpunkcja leży i głośno kwiczy o ratunek, zasób słów to też na poziomie podłogi... w piwnicy. No i estetyka, no cóż, umknęła parę razy...
    Na przyszłość pamiętaj, podaniem trzeba się zaprezentować, twoje podanie przedstawia Cię na średnim poziomie, raczej nie zachęciłeś do siebie, ale być może to tylko moje odczucia.

4. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie mało rozpisane. Interpunkcja leży i kwiczy , zasób słów bardzo niski i często się powtarzasz. Na forum się rzadko udzielasz a na serwerze nie widać abyś pomagał.

Wątpię że masz 16 lat.
    Na NIE!

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.
    Podanie ładne,
    Na serwerze Cie widuje, lecz nic nie robisz,
    Podanie nie przekonuje do wieku napisanego w podaniu,
    Ten wątek nie przekonuje mnie aby dać głos pozytywny.
    Pozdrawiam.

6. xXBlowUpXx

xXBlowUpXx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jestem na NIE.
    Interpunkcja leży, nie pomagasz oraz nie udzielasz się na forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę