Nick w grze: Haineko22 Nick oskarżonego: WoTek Serwer Seablock Przybliżona data: 05.07.2015 godzina 17 Dowody:
muszę wysłać zdjęcie w takiej formie gdyż z nieznanej mi przyczyny mój laptop nie widzi okna minecrafta (zresztą nie tylko) podczas gry i screenuje mi ciągle pulpit...[attachment=556][attachment=556]
Gracz prosi o odwiedzenie wyspy a zamiast wysyłać prośbę o zaakceptowanie teleportacji na wyspę gracza wysyła prośbę o zaakceptowanie teleportacji do niego podczas gdy sam znajduje się z całą swoją "ekipą" na arenie i po pojawieniu się tam zdezorientowanego gracza od razu go zabija i zabiera jego przedmioty. Może to nie jest jakieś działanie "nielegalne" a raczej nadużywające zaufanie innych graczy, ale moim zdaniem jest to nieuczciwe i zasługuje na skargę ale o tym zadecyduje już administracja. Ps mam nadzieję że wyraziłam się zrozumiale
To w żadnym wypadku nie jest nielegalne, a takie coś możesz napisać w ogłoszeniach jako ostrzeżenie, a nie skarga. Nic mu za to nie grozi i równie dobrze Ty też tak możesz robić. Do zamknięcia.