Nick w grze: iguspospolitus Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: CraftApple to mój ulubiony serwer, dlatego też spędzam na nim najwięcej czasu ile tylko mogę. Zwykle jestem na serwerze 2-6h dziennie i w nocy też. Ile masz lat: Spokojnie można powiedzieć że mam już 11 lat. Jak długo grasz w Minecraft: Pierwszy raz dowiedziałam się o tej grze, gdy pierwszej klasie. Rok później postanowiłam kupić komputer po czym zainstalować Minecrafta. Można powiedzieć, że gram w tą grę około 3 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Według moich obliczeń w lipcu minęło półtora roku. Czy miałaś tu bana: Nie, nie miałam bana, ale upomnienia mi parę razy wpadły. Czy pełniłaś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, byłam moderatorem na serwerze kolegi. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Z doświadczeń jak i z forum wiem, że jest jedna /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona danego gracza z serwera, ale można jej używać gdy gracz np. przeklina lub spami. Dlaczego Ty: Uważam, że Pomocnik to obowiązek, którego jestem gotowa się podjąć. Jestem ogarnięta chodź czasem mam odpały ale staram się je powstrzymać kiedy trzeba. Często pomagam, ponieważ to lubię. Opisz się w kulku długich zdaniach: Mam na imię Iga i mam 11 lat, pochodzę z Mazowsza, z Warszawy. Jestem pomocna, wesoła i kulturalna. Miła z dystansem do siebie i wielkim poczuciem humoru. Interesuję się piłką nożną, minecraftem i muzyką gatunku pop. Moje ulubione kolory to szary, limonkowy, pomarańczowy nenowy, żółty neonowy. Uwielbiam piłkę nożną, znam wszystkie kluby w Ekstaklasie. Uwielbiam w nią grać ale trzeba przyznać że super nie jestem . W szkole mózgowcem nie jestem ale coś tam wiem. Moja klasa jest dość dziwna, a szczególnie chłopaki, mam z nią dobry kontakt. Jak już wspomniałam mieszkam na Mazowszu. w Warszawie, a dokładniej w dużym domu ze sporym ogródkiem. Mam brata, który ma 18 lat, a na imię ma Daniel i oczywiście mieszkam tam z mamą, tatą i Danielem. Mam też pieska Shibę Inu tak zwany pieseł w internecie. W minecraft gram około 3 lata, a na CraftApple półtora roku. Oprócz minecrafta gram w The Sims 3 oraz 4, w agar,io i Global Stike. Na komputerze spędzam ostatnio dużo czasu mniej więcej 2-6h dziennie. Zawsze podczas grania w coś muszę mieć włączonego skype i YouTube. Jak wspominałam uwielbiam grać w piłkę nożna, czasem w pokoju robię różne tricki (oczywiście słabo mi wychodzą). Wiele osób mówi mi że ładnie śpiewam, dlatego też zastanawiam się czy nie powiązać z tym mojej przyszłości. [/color]Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Niestety tak. A dokładniej: -Kopanie jednego bloku parę razy -Stawianie jednego bloku parę razy -Bicie przez szkło -Drzwi wprowadzone w wersji 1.8 bez cuboida Wymień kilku członków z ekipy: || Pomocnik || Yumi, ProtectionZ, shoga, LikeThatBoss, stolengacy, Sune1984, Puma_Poland ||Mod|| Marcinek7, ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik, jak i sama nazwa mówi powinien pomagać graczom, tłumaczyć komendy i odpowiadać na pytania. Powinien również pomagać moderatorom ogarniać chat. Pomocnik także powinien być dostępny i brać udział w życiu serwera, udzielać się na forum jak i na czacie serwera.
Ile masz lat: Spokojnie można powiedzieć że mam już 11 lat. Opisz się w kulku długich zdaniach: Mam na imię Iga i mam 12 lat, NIE
Jestem na tak. Podanie świetne, Często widuje na serwerze, Zachowanie wzorowe, Nie dostała ode mnie /kick, Osoba odpowiednia na miano pomocnika/moderatora. --------------------------------------- Brakuje jednego punktu: Nick w grze:
Podanie ładnie rozpisane ale trochę w nim bałaganu jeśli chodzi o czcionki , kolory itp. Na forum rzadko się udzielasz a na serwerze mało pomagasz. Mimo małej ilości czasu na poukładanie sobie w głowie zrobiłaś to bardzo dobrze. Jesteś garnięta , miła , pomocna oraz kulturalna. Mimo iż znalazłam kilka minusów jestem na TAK!
jestem na tak osoba ogarnięta także ogarnia ortografie jak na 11 lat bardzo ładne podanko [hr] jestem na tak osoba ogarnięta nawet ma 11 lat i ogarnia ortografie no bardzo ładne podanko
- Podanie ładnie i czytelnie napisane. - Długi staż. - Często widuje Cie na serwerze. - Pomagasz. - Kiedy Cie prosiłem o pomoc, to mi pomogłaś. WIELKIE TAK, trzymam kciuki.
A więc tak na początku + : + Ładnie napisane podanie + Nawet długo grasz + W końcu ktoś rozpisał się w pkt "Opisz się w kilku DŁUGICH zdaniach:" Teraz - : - "Lubię pomagać i jestem ogarnięty/a" Jak ja nie lubię jak WSZYSCY ale WSZYSCY to piszą -_- No z - to tyle Przeważają + więc TAK !!!
Wszystkim dziękuje za opinie. Pat chcę podziękować jeszcze raz (wiesz za co xd). Dziękuje ponownie. xd
Czyżby podanie było nieaktualne? http://wrzucaj.net/image/gsi http://wrzucaj.net/image/gsy Miły gracz, ale uważam, że wiek jest małą przeszkodą. Neutralna.
Więc pozwólcie że zacytuje te podanie ale troche skrócone (przepraszam za orto jak z czymś sie pomyle) 1. Wiek:11 lat niestety - sie należy starz w Mc: 3 lata moim zdaniem to dużo + Starz na Serverze: 1,5 to więcej niż ja + Czy był ban:nie, ale upomnienia to będzie neutral Czy pełniłaś podobną funkcję na innym serwerze(przekopiowane xD): modem byłaś ok to + się należy komendy pomocnika:znasz jedyną; Kick + Dlaczego Ty: odpały? ups chyba będzie - Opisz się w kulku długich zdaniach(ponownie xD): długi opis tylko błąd w pisowni global strike nie stike lekki + Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze(again): znasz najbardziej wkurzające mnie błedy na tym servie więc gratulacje + Wymień kilku członków z ekipy:wszyscy aktualni pomocnicy i modzi wymienieni + Jakie obowiązki ma Pomocnik:blablabla nie przepisuje tego xD ale napisane chyba dobrze SP nie ogarniam orto w 100% ale + plusów 8 minusów 2 neutrali 1 moja opnia to: 99,9% TAK! SP to nie jest na nie, na tak tylko raczej troche rozwinięte myślę
@Gerol2003 Ona ma 11 lat podejrzewam ze ty więcej nie masz ALE ona pojęła ortografie a ty nie więc się za przeproszeniem PRZYMKNIJ A i jak już było mówione wiek to tylko liczba liczy się CHARAKTER Bardzo przepraszam że się poniosłem ale mnie to po prostu WNERWIA