MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

QJUT

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Marcinek7, 6 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Hej, właściwie to zastanawiałem się czy zamieścić ten wątek na forum, ale postanowiłem, że to zrobię. Ostatnio jak wiecie QJUT zajął 1 miejsce w konkursie na forum. Miał do wyboru wygrać rangę VIP lub 3000LvL. Chłopak postanowił wybrać smsy o treści POMAGAM za równowartość tej kwoty. To bardzo miło z jego strony i okazał jak wielkie ma serce. Myślę, że za ten wybór należą mu się jakieś podziękowania :) Teraz pytanie do Was, braliście udział w jakiejś akcji charytatywnej lub coś w tym stylu?
    Jeszcze raz dziękuje QJUT :)

Reklama
  2. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No nieźle, skąd masz takie dane, że jestem chłopakiem??
    A tak na poważnie, mi lvl nie potrzebny, a kasa bardziej się przyda innym. To tyle ode mnie.

EDIT, zanim zaczną się hejty śmiem poinformować, że konkurs nie był ustawiony, jakbym zajął nawet drugie miejsce zrobił bym to samo. A teraz czekam na miny pomocników lub tych co kandydują i piszą w podaniach "bo lubię pomagać..."

3. patryk12

patryk12 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dobra decyzja. Sam wydałem 10zl na sms-y o treści POMAGAM trzeba pomóc chorym dzieciom, to nie ważne czy chcesz mieć vipa albo lvl, ale ważna jest pomoc chorym dzieciom
    [hr]
    Kto myśli, że to głupie niech sam postawi się w takiej trudnej sytuacji jaką mają chore dzieci

4. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ja byłem wolontariuszem caritasu :)
    Pomagałem również na para olimpiadzie jako obsługa medyczna i ochrona :)

Zawsze staram się pomagać innym. Bo ktoś kiedyś pomoże (pomógł) mi ;-)

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Na wstępie chciałbym pogratulować postawy QJUT'owi :rolleyes: Wiedziałem, że jesteś spooko gość. Ale teraz zyskałeś w moich oczach jeszcze bardziej <3 Mam nadzieję, że jak dorośniesz to będziesz równie wartościowym człowiekiem.

A co do pytania o udział "w akcjach charytatywnych czy coś takiego" to tak Brałem udział o8] Spokojnie można powiedzieć, tak jak wspominałem w swoim podaniu <mruga w stronę QJUT'a>, iż pomaganie leży w mojej naturze. Do tego stopnia, iż zeszłorocznym postanowieniem było zwiększenie asertyzmu B)

Jakoś tak wyszło, iż moja pomoc koncentruję się wokół naszych braci mniejszych czyli wszelkiej maści zwierzaków.

W zeszłym roku uczestniczyłem w wolontariacie, który miał za zadanie wybudowanie płotu na nowym terenie schroniska dla zwierząt. [​IMG]

Przy pomocy WWF Polska adoptowałem Wilka [​IMG]
    Jedna z moich dwóch świnek morskich pochodzi z adopcji ze Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim [​IMG]

W World of Warcraft mam wszystkie charytatywne peciki.

Mój 1% podatku dochodowego, gdy go płacę ;), wspiera ochronę wielkich drapieżników organizowaną przez WWF lub Stowarzyszenia dla Natury „Wilk”

Mógłbym tak wymieniać i wymieniać, ale myślę, że doskonale wiecie w czym rzecz. :)

Dzięki ciężkiej pracy na etapie edukacji, przychylności Wielkiego Randomu oraz wrodzonej zawziętości mam dobrzepłatną pracę. A zatem zgodnie z naukami Proroka mogę dzielić się z innymi ;)

A zatem uprzejmie proszę organizatorów konkursu o wysłanie dwóch (bo trzy się nie zmieszczą) SMS o Treści: WAKACJE pod numer 72052. W ramach tej pomocy zostaną ufundowane bilety na wakacje dla dzieci z ubogich rodzin. Więcej o akcji Caritas Polska

Warto pomagać. Nie ma nic lepszego niż uczucie, iż odmieniłeś komuś życie. A wdzięczność zwierzaków jest bezcenna. Wierzcie mi to do Was wraca :]

DubFx - Society Gates - nuta na wieczór.

Dla przypomnienia moja praca konkursowa:

6. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Zrobione. :)http://www.editer.pl/publikuj/3101056c102d91a98fe275fb40d0fd74_1.jpg/

7. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Patryk12 przestań kłamać...

Reklama
  8. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ogarnięty :D
    .
    .
    .
    Marcinek7 Co to za telephoner ?

9. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    HTC one m8

10. patryk12

patryk12 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    ogarnięty nie kłamie :O

11. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    QJUT moja mina to był szczery uśmiech. Naprawdę szczery uśmiech :) Cieszę się że takie osoby można spotkać u nas w Polsce , że nie wstydzą się bezinteresownej pomocy innym i że mogłam poznać jedną z tych osób.

A co do pytania Marcinka... Osobiście brałam (i nadal biorę) udział w trzech akcjach charytatywnych - WOŚP , Karitas oraz Motyli Wolontariat :)

12. MsKornel

MsKornel Gość

Em to ja tak

Co roku ogladamy blog reklamowy

Wysyłamy sms·y. POMAGAM

I dzięki drzewku (three :p) wyslemy o treści wakacje.

: )

13. Gerol2003

Gerol2003 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Myślę że nagroda za oddanie chorym dzieciom się należy
    Normalnie xD

14. Stanley500

Stanley500 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    QJUT masz miękkie serce co bardzo cenie. Powodzenia mam nadzieje, że życie ci się odwdzięczy :)

15. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jakie miękkie ? Ja składam się z 40% stali i 50%białka a reszta to płyny itd...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę