Hej, właściwie to zastanawiałem się czy zamieścić ten wątek na forum, ale postanowiłem, że to zrobię. Ostatnio jak wiecie QJUT zajął 1 miejsce w konkursie na forum. Miał do wyboru wygrać rangę VIP lub 3000LvL. Chłopak postanowił wybrać smsy o treści POMAGAM za równowartość tej kwoty. To bardzo miło z jego strony i okazał jak wielkie ma serce. Myślę, że za ten wybór należą mu się jakieś podziękowania Teraz pytanie do Was, braliście udział w jakiejś akcji charytatywnej lub coś w tym stylu? Jeszcze raz dziękuje QJUT
No nieźle, skąd masz takie dane, że jestem chłopakiem?? A tak na poważnie, mi lvl nie potrzebny, a kasa bardziej się przyda innym. To tyle ode mnie. EDIT, zanim zaczną się hejty śmiem poinformować, że konkurs nie był ustawiony, jakbym zajął nawet drugie miejsce zrobił bym to samo. A teraz czekam na miny pomocników lub tych co kandydują i piszą w podaniach "bo lubię pomagać..."
Dobra decyzja. Sam wydałem 10zl na sms-y o treści POMAGAM trzeba pomóc chorym dzieciom, to nie ważne czy chcesz mieć vipa albo lvl, ale ważna jest pomoc chorym dzieciom [hr] Kto myśli, że to głupie niech sam postawi się w takiej trudnej sytuacji jaką mają chore dzieci
Ja byłem wolontariuszem caritasu Pomagałem również na para olimpiadzie jako obsługa medyczna i ochrona Zawsze staram się pomagać innym. Bo ktoś kiedyś pomoże (pomógł) mi ;-)
Na wstępie chciałbym pogratulować postawy QJUT'owi Wiedziałem, że jesteś spooko gość. Ale teraz zyskałeś w moich oczach jeszcze bardziej <3 Mam nadzieję, że jak dorośniesz to będziesz równie wartościowym człowiekiem. A co do pytania o udział "w akcjach charytatywnych czy coś takiego" to tak Brałem udział o8] Spokojnie można powiedzieć, tak jak wspominałem w swoim podaniu <mruga w stronę QJUT'a>, iż pomaganie leży w mojej naturze. Do tego stopnia, iż zeszłorocznym postanowieniem było zwiększenie asertyzmu B) Jakoś tak wyszło, iż moja pomoc koncentruję się wokół naszych braci mniejszych czyli wszelkiej maści zwierzaków. W zeszłym roku uczestniczyłem w wolontariacie, który miał za zadanie wybudowanie płotu na nowym terenie schroniska dla zwierząt. Przy pomocy WWF Polska adoptowałem Wilka Jedna z moich dwóch świnek morskich pochodzi z adopcji ze Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim W World of Warcraft mam wszystkie charytatywne peciki. Mój 1% podatku dochodowego, gdy go płacę , wspiera ochronę wielkich drapieżników organizowaną przez WWF lub Stowarzyszenia dla Natury „Wilk” Mógłbym tak wymieniać i wymieniać, ale myślę, że doskonale wiecie w czym rzecz. Dzięki ciężkiej pracy na etapie edukacji, przychylności Wielkiego Randomu oraz wrodzonej zawziętości mam dobrzepłatną pracę. A zatem zgodnie z naukami Proroka mogę dzielić się z innymi A zatem uprzejmie proszę organizatorów konkursu o wysłanie dwóch (bo trzy się nie zmieszczą) SMS o Treści: WAKACJE pod numer 72052. W ramach tej pomocy zostaną ufundowane bilety na wakacje dla dzieci z ubogich rodzin. Więcej o akcji Caritas Polska Warto pomagać. Nie ma nic lepszego niż uczucie, iż odmieniłeś komuś życie. A wdzięczność zwierzaków jest bezcenna. Wierzcie mi to do Was wraca :] DubFx - Society Gates - nuta na wieczór. Dla przypomnienia moja praca konkursowa:
QJUT moja mina to był szczery uśmiech. Naprawdę szczery uśmiech Cieszę się że takie osoby można spotkać u nas w Polsce , że nie wstydzą się bezinteresownej pomocy innym i że mogłam poznać jedną z tych osób. A co do pytania Marcinka... Osobiście brałam (i nadal biorę) udział w trzech akcjach charytatywnych - WOŚP , Karitas oraz Motyli Wolontariat
Em to ja tak Co roku ogladamy blog reklamowy Wysyłamy sms·y. POMAGAM I dzięki drzewku (three ) wyslemy o treści wakacje. : )