Hejo Jako, że kończę powoli grę na serwerze etc etc ... [Moje pożegnanie ...] Postanowiłam zrobić dla Was konkurs, w którym do wygrania jest moja działka w pierwszej linii na spawn, ponieważ po co ma stać pusta jak ktoś może na niej coś ładnego zbudować? ;PP Ale do rzeczy ... aby wygrać taką o to działeczkę należy wykonać na tej stronie [Klik], rysunek związany w pewnym znaczeniu .. ze mną, o mnie czy o czymś z czym ci się kojarze. Myślę, że to nie będzie trudne. Więc link ze swoją pracą wklej tutaj na dole. Termin nadsyłania prac do 12 lipca czyli niedzieli do godziny około 12.00. Bardzo dziękuję stolenlegacy za pomysł na konkurs.
No więc i ja postanowię utrwalić Cię na papierze za długo nie znam Cię ale coś zrobiłem. 1. Wersja Rysowana Live GirlGamersPL - Live 2. Wersja Gotowa GirlGamersPL - Gotowiec Pozdrawiam.
Miałam wielki dylemat pomiędzy dwoma pracami [Link i Link], wszystkie prace mi się bardzo podobały, no ale musi zwyciężyć jedna .. Chętnie nagrodziła bym każdego jakimś drobnym upominkiem, ale już wszystko oddałam. Więc nie będę przedłużać i przejde do rzeczy: Bardzo gratuluje LordLuxus i wszystkim którzy zrobili prace Dla przypomnienia link do pracy Link Proszę o zgłoszenie się do mnie w dniu dzisiejszym Pozdrawiam
@Domin24, jako, iż GirlGamersPL nie miała dla Ciebie drobnej nagrody a zostałeś wyróżniony; to ja mogę Ci ją dać. Zgłoś się do mnie w grze po odbiór nagrody.