Nick: DePszemko Ile masz lat: 16 Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: 1-3h Czy gracz na serwerach minecraft: Tak Jak długo już u nas jesteś: 6 mies Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak Dlaczego Ty: Kiedyś byłem moderatorem dużego serwera team speak 3. Lubie pomagać użytkowniką. A tym agresorom dawać ostrzeżenia. Dobrze się czuje w takim otoczeniu. Poza tym wprowadził bym miłą i eventową atmosferę. Opisz się długich zdaniach: Mam na imię Przemysław. Mieszkam w województwie łódzkim przy miejscowości Łódź. Urodziłem się w 2000 miesiąca 05 dnia 16 Jestem osobą miłą i obowiązkową. Lubie słuchać muzyki. Znam ortografię i kulturę. Zajmuje się często grafiką. Jak wcześniej mówiłem bardzo lubię pomagać. Z teamspeaka korzystam od 5 lat. Wymień administrację serwera TeamSpeak: adsone i SprytnyTroll Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pilnował bym porządku na serwerze. Zajmował spamerami na czacie. Zawsze bym pomagał zagubionym użytkowniką.
2000+16=2016 z tego co wiem mamy rok 2015, chyba że używam innego kalendarza. Nie używam TS więc tyle ode mnie EDIT + piszemy łącznie tj. wprowadziłbym. To samo do Sprytnego... , chyba że to ja mówię źle.
Co do daty urodzin zauważ że miałem urodziny w maju [hr] Cytat: Znam ortografię i kulturę. Cytat: Lubie pomagać użytkowniką. Cytat: Zawsze bym pomagał zagubionym użytkowniką. w tym co jest złe [hr] za zdanie "spełniał byś" sorry mój błąd poprawie
Cytat 1, nic cytat 2 i 3 wpisz w google "użytkowniką" a google odpowie co jest źle Mając urodziny w maju skończyłeś 15 lat około 3 miesiące temu, więc do 16 brakuje 9 miesięcy.
Drogi DePszemko, Spędzam na TeamSpeaku nawet do 15 godzin dziennie. Nigdy z Tobą nie rozmawiałm, ani nawet nie kojarzę Twojego nicku. Słabo trochę.