MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Haineko22

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Haineko22, 5 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Haineko22

Haineko22 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Haineko22
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: do 4 godzin dziennie o każdej porze
    Ile masz lat: 21
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: na Seablock'u
    Jak długo grasz w Minecraft: półtora roku
    Jak długo grasz w mc.craftapple.pl: od trzech miesięcy
    Czy miałaś kiedyś tu bana: nie
    Czy pełniłaś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, ale nie w grze Minecraft a w kilku innych byłam moderatorką forum oraz pomocnikiem admina.
    Dlaczego ja: ponieważ jestem studentką mającą masę wolnego czasu i lubię pomagać serwerom na których gra mnie wciągnęła. Poza tym mam wprawę w pilnowaniu chatu i często go śledzę a praca pomocnika głównie na tym polega. Poza tym uważam że jestem na tyle dojrzała i zdystansowana aby podołać temu zadaniu nie dając się ponieść emocjom i prowokacjom co jest dość często spotykane ze strony graczy.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: jestem prawie-22 letnią studentką administracji. Mam ponad 170cm wzrostu i ciemne włosy ale raczej wygląd nie jest tutaj istotny. Uwielbiam kreatywność, w wolnych chwilach gram na waszym serwerze lub rysuję/szkicuję/maluję. Jestem pomysłowa, kreatywna, mam bardzo rozwinięte poczucie sprawiedliwości i moralności, nienawidzę oszustw, kłamstw i szyderstwa. Uwielbiam koty, sushi, dobrą muzykę i filmy, możliwe że to kogoś zrazi ale oglądam także anime, aczkolwiek nie uważam się za jakiegoś geek'a czy coś w tym stylu... Poza grami, internetami i tym wszystkim mam udane życie prywatne. No może poza pracą. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości odnośnie mojego wieku czy zamieszczonych informacji, może odwiedzić moje konto na facebooku lub na skypie jednak pełne namiary podam tylko w wiadomości prywatnej od członka administracji.
    Czy znasz komendy pomocnika, wymień je: jedyną znaną mi komendą którą może posługiwać się pomocnik jest /kick z podaniem nicku gracza wobec którego komenda jest kierowana
    Czy znam jakieś błędy/bugi na serwerze: zwierzęta (przeważnie kurczaki) "zawieszające się" w murach/płotach, często dochodzi do bugowania się ruchomych mechanizmów takich jak większe generatory cobla, bloki materiału (np cobla lub desek) które po zniszczeniu nadal są tylko ich nie widać co z perspektywy drugiego gracza wygląda jakby ten pierwszy dosłownie stał w bloku np. cobla
    Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy: Marcinek7; ThreeEyedMaster Pomocnicy: Yumi; Puma_Poland; LikeThatBoss
    Jakie obowiązki ma pomocnik: pilnowanie ładu na chacie, merytoryczne pomaganie graczom oraz w razie takiej potrzeby służenie radą lub pomocą pozostałym członkom ekipy administracyjnej.

Reklama
  2. iguspospolitus

iguspospolitus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Trudno się połapać w tym podaniu odpowiedzi krótkie. W minecrafta też rzadko grasz. Nie jestem na tak, ale nie jestem na nie. Jeszcze dodam, że rzadko cię widuję co prawda nie gram na seablocku.

3. Haineko22

Haineko22 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem w zasadzie co w tym "podaniu" sprawia trudności w połapaniu się, może to brak akapitów, może trzeba było zrobić jaskrawą czcionkę nagłówków, nie wiem. Ale jeśli rzeczywiście zamieściłam jakąś niezrozumiałą informację to z chęcią ją rozwinę tudzież wyjaśnię. Poza tym nie wiem skąd wzięło się stwierdzenie że rzadko gram w Minecrafta skoro na Seablock'u jestem codziennie po kilka godzin.

4. MsKornel

MsKornel Gość

Udzielaj się na chacie :p

5. xXBlowUpXx

xXBlowUpXx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak jak Iga nie będę na tak, ale też nie będę na nie
    -Często widuje Cię na seablock. (+)
    -Wiek dobry. (+)
    -Podanie ładnie jednak mogłaś dodać jakieś kolory, aby ożywić podaje. (+)
    -Mało widzę abyś pomagała. (-)
    -Nie udzielasz się na forum. (-)

Złóż podanie za miesiąc to się jeszcze zobaczy :) , ale jak na razie bardziej udzielaj się na forum jak i pomagaj na serwerze :) .

6. Froggy

Froggy Użytkownik

Docenione treści:
    2
    A ja jestem na tak.
    Może i podanie mało przejrzyste, ale wszystkie informacje są zawarte. Widać że kandydatka potrafi się wypowiadać, nie popełnia błędów merytorycznych ani ortograficznych, czego nie można powiedzieć o niektórych osobach, które udzielają się na tym forum.
    Ponadto wydaje się być otwarta i chętna do rozmowy.
    O obecności na serwerze nie mam prawa się wypowiadać bo na seablocku nie gram.
    Podsumowując, podanie ma kilka usterek jednak sama osoba sprawia wrażenie dojrzałej, ja bym była za tym aby dać szansę.
    Najlepiej jednak pozostawić do rozpatrzenia administracji.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę