Dokładny nick bolek5555 Mam 19 lat Gram na servie miesiąc Lubię zmieniać na polecenie np : admia Wymienię komędy :kick / Wywalenie gracza kick Nieszczenie bloków / wywalenie gracza z powodu ''Niszczenie bloków'' ban / zbanowanie gracza ban Niszczenie bloków / ban z powodu ''Niszczenie bloków'' f create / twozenie gildi f desc / opis gildi /f disband / usuniecie gildi tp Player / teleportowanie sie do Player tp Player1 Player 2 / teleportowanie Player1 do Player 2 Nuke / Deszcz TNT (Nie niszczy klocków, jak lag duzy to zniszczy) Fireball / ognista kula op / Danie uzytownikowi OP setrank Player Gracz / Ustawienie Player rangi Gracz setrank Player Gracz 10s / Ustawienie Player rangi Gracz na 10 sekund feed / napelnienie Głodu Feed Player / Napełnienie Player Głody nick Player / Ustawienie nicku na czacie Player Nick Player Gracz / Ustawienie Player na czacie Gracz nick &1-&bPlayer / Ustawienie koloru gamemode 1 / Ustawienie trybu Graczowi 1 gamemode 1 Player / Ustawienie trybu Player 1 gm 1 / to samo co na gurze //set 1 napelnienie 2 rogów z World edit /region define Dzialka_1 / ustawiono Administracja najwyższa Bardzo lubię pomagać graczą Bugi (lagi) otwieranie drzwi z cuboida Kopanie bloka parę razy stawianie bloka parę razy bicie przez szybę Uciekające itemy . Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik, jak i sama nazwa mówi powinien pomagać graczom, tłumaczyć komendy i odpowiadać na pytania. Powinien również pomagać moderatorom ogarniać chat. Pomocnik także powinien być dostępny i brać udział w życiu serwera, udzielać się na forum jak i na czacie serwera. Teraz ekipa [Administrator] XInfiniterX [Administrator] Wioletta ViceAdministracja [ViceAdministrator] xXSoniaXx Moderatorzy ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| Marcinek7 Pomocnicy ||Pomocnik|| shoga ||Pomocnik|| LikeThatBoss ||Pomocnik|| stolenlegacy ||Pomocnik|| Yumi ||Pomocnik|| Puma_Poland ||Pomocnik|| ProtectionZ ||Pomocnik|| Sune1984 ||Pomocnik|| iguspospolitus Zobaczyłem ten serwer w google i od razu mi się spodobał Proszę o wyrozumienie
aha kolejne dziecko które myśli że dostanie "admina" idź na dwór a nie grasz w minecrafta zmarnujesz se życie..
Nie, Ponieważ podania są TYLKO NA POMOCNIKA nie na moda! Nie wiem co to za podanie, nie rozumiem... To wygląda na żart (mam nadzieje, że jest nim)