Dokładny nick w grze: lolek4455 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Temu serwerowi mogę poświęcić ok. 2-4 godzin w zależności od ilości obowiązków. Ile masz lat: Mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Jak na razie to gram na serwerze Seablock, lecz też lubię i wchodzę codziennie na Survival . Jak długo grasz w Minecraft: W MC zacząłem grać od wersji 1.5.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram ok. miesiąc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy tu nie miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Pełniłem funkcję Moderatora na jednym ze zwyczajnych serwerów w wersji 1.6.2 Gdy nadeszły nowsze wersje Minecrafta miałem też okazję zostać HeadAdminem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnika obowiązuje jak na razie tylko jedna komenda /kick nick (powód) <- ta komenda wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego Ty: Myślę, że jestem osobą która da radę na większe obowiązki. Jestem bardzo miły, pracowity i ogarnięty co pozwala mi na zdobywanie z łatwością nowych znajomości. Bardzo lubię pomagać graczom, a także zwykłym ludziom spoza gry bo sprawia mi to przyjemność. Jestem osobą kreatywną i gotową na różne wyzwania. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Rafał mam 19 lat i mieszkam w małym miasteczku położonym w województwie małopolskim. Interesuję się budownictwem . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jest jeden błąd na serwerze Seablock. Można go zauważyć gdy się założy własną wyspę. Obok Łódki leżą itemki: pochodnie itp. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: shoga,stologency,yumi,puma_poland Moderatorzy: ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Co od kogo Kopiowałem????? Sam pisze z 1.5 godz [hr] Sam pisze więc się nie czepiaj [hr] Czepiasz się tak jak bolka5555 chłopak taki fajny a ty go opiepszasz ??!!!
Phantom dlaczego im o tym powiedziałeś, to miała być tajemnica. Skoro zdradziłeś ten sekret to tylko dopowiem, że to Phantom jest adoptowany, nie ja
Lolek, Bolek, brakuje do kompletu Tosi Skoro masz 19 lat i piszesz *muj brat* przez *u*, a samo przeciętne podanie pisaleś aż 1,5 godziny, to ....zostawiam to bez komentarza