Dokładny nick w grze lolek5555 ILe czasu możesz poświęcić grze. : Craftapple to muj ulubiony serwer (czasami 6 godzin). Ile masz lat : urodziłem się w 2001 mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : muj ulubiony to survival . Jak długo grasz w minecraft : w minecraft gram około 4 lat Jak długo grasz na MC.craftapple.pl : około 2 lat Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : prze nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komędy pomocnika wymień je : 1. Stawianie działek odbywa się bez żadnych komęd wystarczy położyć blok dzwiękowy 2. Pisanie na kolorowo w czacie - Jeżeli jestem posiadaczem rangi Vip lub SuperVip, mogę pisać kolorowo na czacie. Jeżeli chcę napisać na kolorowo jakiś wyraz lub zdanie muszę napisać przed danym tekstem znak & nstępnie kod koloru np. 4 3. Teleportacja : Sposób nr 1 - Najbardziej znaną jest /tpa nick gracza Sposób nr 2 - jeśli hcemu teleportować się do swojego domu musimy ustawić /sethome np dom Jeśli hcemy usunąć home wpisujemy /delhome nazwa 4. kick (nick) (powód) Ta komenda wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty : myślę że jestem ogarnięty pomocny . lubię budować .pomagam innym graczą Opisz siebie w kilku zdaniah Mam na imę Rafał mam 14 lat Hodzę do pierwszej gimnazjum . mieszkam w świętokrzyskie gram w reprezętacji szkoły i dużo trenuję . mojim ulubionym sportem jest piłka nożna. Jestem kreatywną i pomocną osobą lubię pomagać . Strasznie dużo spędza czasu na kopmie bo gram na mc.craftapple.pl. Nigdy nie lubiałem podważać zdań innych. Nigdy nie ocenia książki po okładce. Czy znasz jakieś błędy bugi znam 1. Uciekające itemy 2. kopanie bloka parę razy stawianie bloka parę razy 3.Przechodzeniem koniem przez ścianę. 4. Bloki dźwiękowe [cuboidy] w powietrzu. 5. Brak cuboidu na nowych drzwiach np. brzozowych. Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy ||Mod|| pat277 ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| Phantom_Screw Pomocnicy ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| kajtym ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Marcinek7 Pomocnik powinien: - Pomagać ekipie w ogarnięciu czatu. - Zgłaszać różne problemy i bugi do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w problemach i wyjaśniać im komendy serwerowe np. Jak założyć działką ... - Uczestniczyć na czacie i w dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla Administracji. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Z góry dziękuję !!!!!!!!proszę oceniać a nie pisać głupie komętarze!!!!!!!!!!
Niestety jestem na nie: -masz słabą aktywność na chacie (wynik moich obserwacji) -ortografia i poprawna polszczyzna u Ciebie kuleją... -rzadko Cię widuję na serwerze
Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj MujMuj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj MujMuj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj MujMuj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj MujMuj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj MujMuj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Muj Nie ;_;