Witam! Postanowiłem zrobić taki wątek gdzie można tutaj wpisywać śmieszne i wgl rozmowy z strony 6obcy.pl i z innych a mianowicie to wygląda tak że zaczynacie rozmowę i jak się skończy to zróbcie ss lub kopiuj Wklej no to zaczynamy : Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” Obcy: szukam na****nej k na sk*pa Ty: k xD Ty: <3 Obcy: chętna ? Ty: no może mrrałłłł <3 Obcy: podaj skp Ty: natalia.celebudzka Ty: mrr,,, Ty: :3 Obcy: nie ma Ty: hmmm.. Ty: ahh.. to było koleżanki <3 Obcy: ty zaproś kozak131111 Ty: ale nie jesteś kozak chłopczyku <3 Ty: CO babcia by powiedziała ! Ty: Albo mama bo ojciec byłby dumny ! Obcy się rozłączył xDD
xDD Ok moja rozmowa Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” Ty: Hejka km / wiek ? Obcy: K18 Ty: M 19 ;P Obcy: no hej ;S Obcy: Ty: Siema co porabiasz ? bo ja piję Helenkę polecam xD Obcy: czerwona? Ty: Nie zielona .. ;p Obcy: uu wole czerwona Ty: Ja wolę pomarańczową ananas i Ty: jest to się nazywa xD Ty: mango Ty: o ! Ty: Ale piję winogrono .. Ty: nie było w sklepie mojego smaku xD Obcy: jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Ty: Nom ;p Ty: Co cię tu sprowadza tak w ogóle Obcy: nuda Ty: heh mnie też nie mam co robić wszystko zrobione i no cóż NUDY Obcy: wakacyjne xd Ty: No co fajnie że nareszcie wakacje ehh.. tylko u mnie zrypana pogoda.. Obcy: u mnie dzis tez... Ty: W sumie podobno co była ta susza tom słyszałem że to była globalna susza stulecia ;p Ty: to* Obcy: hmm w sumie możliwe Ty: Było zaćmienie słońca teraz susza co jeszcze xd Obcy: koniec Ty: Nie.. tam nie wierzę w takie cuda xD Obcy: cuda? oszalałeś?! Ty: Koniec świata będzie dopiero za milion lat Ty: no może wcześniej ale nie teraz xd Ty: i na pewno nie w tym wieku Obcy: obys miał racje Ty: Nom xD Ty: A jak nawet to co xd Ty: I tak nie będziesz czuła jak będziesz umierało bo zemdlejesz wcześniej xd Obcy: milo naprawdę ;p Ty: Nomm xDD a tak wgl jek jesteśmy przy tym temacie jesteś Katoliczka ? Obcy: jestem Ty: No to ten podobno coś tam czytałem że w Bibli było że jak już będzie koniec to będzie się go dało przeżyć ;p Ty: chyba był taki tekst "będą sądzeni ci którzy umarli i przeżyli apokalipsę" Obcy: tak bo to ten świat się zakończy a nowy się zacznie czy jakoś tak Ty: Nom Ty: Jak byłem mały była taka moja teoria słuchaj a raczej czytaj Ty: xd Ty: Że jak będzie koniec świata wszyscy zginiemy ale i tak za jakiś czas ziemia znów powstanie i wszyscy będą żyli jak teraz i tka będzie w kółko Maćku XD Ty: tak* Obcy: A cieszmy się tym co jest teraz najlepiej żyć dniem Ty: Nom jak o powiedział św. Jan Paweł II wczoraj nie zmienisz jutro nie pewne tylko dziś jest twoje ! Ty: cyz jakoś tak xD Ty: czy* Obcy: masz dobra pamięć ;D Ty: tak wiem wszyscy mi to mówią ale do szkoły to a ni rusz Obcy: bo tam nie ma takich ciekawych rzeczy xd Ty: Nom xD Ty: a ten z jakiego miasta/wsi pochodzisz > Ty: ? Ty: i mieszkasz xd Obcy: w internecie jestem anonimowa ;p Ty: Aha ;p Ty: spkmxd Ty: spk* Obcy: wiesz nigdy nic nie wiadomo Ty: Noo.. może jesteś Trynkiewiczem xd Obcy: i wzajemnie Ty: hehhe Ty: mrał xDDDDD Obcy: milo się zrobiło xd Ty: O.. jak milusio jak rodzinnie jeszcze tylko kominek dać xD Obcy: i psa Ty: i dzieci Ty: i sofę i telewizor i maraton familijny Obcy: i teściowa xdxd Ty: Niee to już przegięcie pały xD Obcy: no dobra bez teściowej xd Ty: Ale teść może być Obcy: haha Ty: Dobra to co ? xD Obcy: co co? ;D # Zaproś znajomych na 6obcy.in ! Kliknij -> Ty: co co co ? Obcy: co co co? ;D Ty: w sumie wiesz CENZOR xd Obcy: o czym? Ty: O Harrym Potterze jestem fanem xD Obcy: ej tez! Ty: Już pięć postów jest xD Obcy: Wszystkie części przeczytane i obejrzane kilka razy! Ty: Ja też xD Ty: chcesz linka ? Obcy: Daj nazwę to znajdę Ty: CENZOR Obcy: zajrze napewno Ty: Ty: Jak już przeczytać daj znać w kom XD Ty: A będziesz jutro oglądać Pottera na TVN ? xD Obcy: jak będę w domu to tak Ty: A gdzie jesteś ? Ty: Wakacje .. XD Ty: Bo co można robić latem xD Obcy: nie No wiesz rożnie jakaś imprezka czy coś ;D Ty: Nom xD Obcy: Ty: Ja ze swoim XD a ty ze swoim ciekawie xd' Ty: [*] [*] Obcy: ? Ty: XD Ty: ---------------| Obcy: xd xd xd Ty: :d :d :d Ty: XD Ty: czo ja robię ze swoim życiem xD Obcy: Ale głupawka Ty: O Bosze xD Obcy: szo? Ty: nisz Ty: xD Ty: Wiesz szo miło sze gadało xDD Ty: ale muszę leczeć Ty: ;p Obcy: i nawzajem Obcy: powodzenia w prowadzeniu bloga Ty: Dzięki i miłego dnia pa ! Obcy: pa Ty: Rozłączono
Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” Obcy: hej Obcy: km Ty: Szczęść Boże Obcy: Szczesc Boze Ty: Zapraszamy na msze do parafii Ty: k - ksiądz Obcy: ?? Ty: Chodzisz do kościoła regularnie? Obcy: kim ty jestes? Ty: Księdzem z parafii Św. Jana Obcy: ja jestem zakonnicą Ty: Siostro Obcy: Bracie Ty: Zrób mi kawę Obcy: wbijam do cb na prywatke Ty: Z tego co my tam nazbieraliśmy Obcy: nic Ty: O nue Ty: nie Ty: Dziękuje za rozmowę, idź z bogiem Obcy się rozłączył
Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” Obcy: m Ty: Szczęść Boże Obcy: Witajże Ty: Zapraszamy do parafii na msze Obcy: moze sie przejde nie byle=m dawno w kosciele Obcy: ale jak nrazie to ja ide sobie jedzenie zrobic' Ty: Zapraszamy również do spowiedzi Ty: Spowiada ksiądz Andrzej Ty: Zapraszamy cię więc dziecko do parafii Św. Jakuba. Idź z bogiem! Obcy: Bóg Obcy: zapłac księdzu andrzeju Obcy: niech wam bóg błogosławi w imie moje wasze i całej parafi Obcy: Z Fatem Obcy: Fartem* Obcy się rozłączył LoL