Witam. Nie gram dość dużo z powodu, że jestem na wakacjach a na laptopie obecnie nie mam Minecrafta. Więc przepraszam was za to. Dokładny nick w grze: zbyszek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: To zależy czy mam czas czy nie, lecz są teraz wakacje więc mam nadzieje, że mój czas to będzie od 3 do 5 godzin. Ile masz lat: Obecnie mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Gram często na seablocku krótko mówiąc zafascynował mnie ten tryb. Jak długo grasz w minecraft: Gram od wersji 1.6. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na tym serwerze ponad 3 miesiące. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie miałem tu nigdy bana i mam nadzieje, że nie sprowokuje administracji do wystawienia mi go za odpowiednie przewinienie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Nie pełniłem, lecz założyłem własny serwer minecraft i jak na razie wszystko dobrze idzie mam pluginy itp. Lecz chyba nigdy nie dorównam mc.craftapple.pl. Czy znasz komendy pomocnika (Wymień je): Tak znam. Jest jedna komenda przypisana do rangi Pomocnika: /kick (nick) (powód). Ta komenda wyrzuca wybranego przez nas gracza z serwera. Na przykład: /kick zbyszek Flood. Dlaczego ty: Ja sam osobiście myślę, że jestem ogarniętą osobą oraz znam dużo komend ponieważ gdy się ma op będąc w grze lub na consoli wystraczy wpisać /help. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Zbyszek. Mam 16 lat. Chodzę do szkoły w Gdyni gdyż to jest moje rodzinne miasto fakt jeszcze nie jestem pełnoletni. Zawsze sumiennie wykonuje nadany mi obowiązek. Gdy mam wolny czas gram w komputer w gry takie jak minecraft czy CS:GO. Mam również grę na tablecie która nosi nazwę Shadow Fight 2. . Pasjonują mnie gry akcji oraz gry przygodowe takie jak rayman. Kocham wszystkie zwierzęta przede wszystkim lubię im pomagać. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Do tego czasu zauważyłem tylko 1 bug: Przechodzenie koniem przez ściany. Wymień kilku członków ekipy: Ekipa się zwiększyła a w przypadku Modów zmniejszyła. Więc wymienię teraz Pomocników i modów, oczywiście nie wszystkich bo jak mówiłem ekipa Pomocników ostatnio się powiększyła. Pomocnicy: Yumi, shoga, itp. Moderatorzy: Marcinek7, ThreeEyedMaster, itp, Jest jeszcze jeden mod który został zawieszony jest to Blavck. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być pomocny dla graczy, oraz sumiennie wykonywać daną prace. Wyjaśniać nowym jak i zarówno dawnym graczom działanie komend. Przede wszystkim trzeba być aktywnym na forum serwera jak i na serwerze. To koniec mojego Podania. Pozdrawiam
RE: Podanie na Pomocnika zbyszek No, no widać, że sie postarałeś ale narazie wstrzymam sie od głosu zobacze co inni gracze na to
Jestem na N-I-E! Nie widuję Cie na serwerze, a dość sporo czasu spędzam na seablock. Nie udzielasz się na forum. Nie pomagasz. Podanie, krótkie, nieestetyczne i mało rozpisane. Jak na szesnastolatka to podanie jest słabe.
Po zastanowieniu jestem na małe TAK. Podanie ładne. Czasami jak wchodze na sea widze cię tam. Przydał by się jakiś Pomocnik na sea bo mało kto z Pomocników tam wchodzi. Powodzenia trzymam kciuki, myślę, że ci się uda