Dokładny nick w grze : Mój nick w grze to xXx_mcplayer_xXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi : czasami 4 godziny. Ile masz lat : Mam 15 lat . Urodziłem się w styczniu 24 w roku 2000 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : Najwięcej to survival i seablock Ile grasz w minecrafta : W "minecrafta" gram podań 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl : gram jusz ponad 4 miesiące na innych kontah Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : Nie nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze : Tak byłem pomocnikiem na upadłym jusz serwerze. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): jest 1 /kick nick powód . Dla czego ty : Jusz trohe znam ten server . Mam talent do budowania. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Mariusz Matuszak , pohodzę z Szczecina . Mam 15 lat . Interesuję się budownictwem. informatyką. Mam kota Janusza. Lubię Pomagać , jestem z charakteru trohe dziwną osobą , jestem miły i strasznie się wszystkim interesuję i kocham minecrafta... Czy znasz jakieś błędy bugi : teraz nie i się cieszę Wymień kilku członków likethatboss likethatboss, shoga stologency,yumi,protectionz Jakie ma obowiązki pomocnik : Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Liczę na pozytywną ocenę Pozdrowienia dla Administracji i Ekipy z góry dzięki
Jestem na NIE. Nie widuje Cie na serwerze. Nie pomagasz. Nie udzielasz się forum. Ortografia leży i kwiczy.
ProtectionZ nie widujesz mnie poniewarz ją cię dzisiaj widziałem 7 razy a ty albo pisałeś albo coś robiłeś powiedziałem że taki jeden przeklnoł powiedziałem że by nie przeklinał a ty się udzieliłeś. 2 pomagam i to dużo pisze prawie tylko na msg mytają si3ę o enchant odpowiada na msg pytają się czy porzycze 15 diax pożycza 3 jestem nowy na forum LEŻYSZ I KWICZYSZ I CO ???!!! ?
Na NIE. To podanie i komentarz pod nim są chyba jakimś żartem. Ortografia leży, na serwerze nie grasz 4 miesiące, zdania w podaniu krótkie...
Jestem na Nie, ponieważ: -> Nigdy Cię jeszcze nie widziałem na serwerze, -> Nie udzielasz się na forum, -> Nie pomagasz graczom w grze, jak i na forum, -> Poziom twojej wiedzy o ortografii jest na poziomie przedszkolnym (nie chcę obrażać przedszkolaków) -> Obowiązki Pomocnika są w całości skopiowane z poradnika, -> Podanie napisane niestarannie, a słownictwo w nim jest bardzo ubogie,
Jestem na NIE. - ortografia - nie widziałem Cię na serwerze, a siedzę po 3-6h dziennie - podanie niestaranne