Dokładny nick w grze: CSaar Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: na tę chwilę prawie cały dzień i czasem noc Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: od beta 1.3 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od ponad miesiąca (wiem krótko) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie i nie zamierzam mieć Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: pełniłem funkcje admina na kilku serverach (ale to dawno) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick <nick> Dlaczego Ty: Jestem miły (przynajmniej się staram ), z chęcią służę pomocą, mam dużo wolnego czasu, a czasem widzę jak ludzie spamią na czacie, a akurat nie ma nikogo kto by ich jakoś ukarał za zaśmiecanie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Tak jak napisałem powyżej jestem miły i pomocny, oraz mam dużo wolnego czasu. Chodziłem do jednego z lepszych liceów w woj. lubuskim , i teraz szykuję się na studia w Poznaniu, potrafię logicznie myśleć i lubię matematykę (tak wiem jest to dziwne dla większości ludzkości). Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś bardziej szczegółowo to PW, nie chcę zaśmiecać forum Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jak narazie nie Wymień kilku członków ekipy: Yumi, iguspospolitus, LikeThatBoss, ThreeEyedMaster, do niedawna ProtectionZ (wymieniam tych, których widziałem na serverze żeby nie było że kogos ominąłem) Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarnianie czatu, pomoc graczom i branie czynnego udziału w życiu servera
Ani na tak, ani na nie zobaczę co inni powiedzą.Nie widziałem takiego nicku, ale jeśli grasz na creative to wyjaśnione.I dodatkowe info: administracja to nie ekipa
+ Masz 19 lat. Wiek wskazuje na to, że powinieneś być dojrzały i odpowiedzialny, więc jest odpowiedni na objęcie rangi Pomocnik. + Długo grasz w Minecrafta. + Byłeś adminem na kilku serwerach, więc masz jakiekolwiek doświadczenie. - ProtectionZ nie jest już w ekipie. Jeśli wypisałeś tych, których widziałeś na serwerze to nie było Cię na nim z 2-3 dni. - Podanie jest mało rozwinięte. - Grasz na serwerze miesiąc, to jest bardzo mały staż. - Rubryka "Opisz siebie w kilku długich zdaniach" - tutaj nie chodzi o to, że zaśmiecasz forum, bo dodajesz tylko jeden post, a w tej rubryce chodzi o to, że masz właśnie napisać o sobie więcej, abyśmy mogli bliżej Cię poznać Nie wiem co mam myśleć na ten temat.