Dokładny nick w grze: _Zielony_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dziennie ok. 4-6h, zależy od tego, kiedy skończę pracę. Ile masz lat: Mam lat 22. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : Najwięcej czasu spędzam na serwerze Creative (ok. 90% mojej rozgrywki), ale zdarza się, że odwiedzę Survival. Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Myślę, że ok. rok. Na koncie non premium grałem przez większość czasu, dopiero niedawno przerzuciłem się na konto premium. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie dostałem bana na craftapple. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem moderatora na kilku serwerach. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Składam podanie, ponieważ na Creativie aktywność administracji jest dość niska. Jestem osobą obiektywną, elokwentną i asertywną. Potrafię uporać się z większością problemów i chętnie pomagam graczom. Podczas rozgrywki siedzę również na team-speaku , więc o kontakt ze mną bardzo łatwo. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mateusz i posiadam 22 lata. Skończyłem technikum informatyczne. Mieszkam we Wrocławiu, a dokładniej w centrum. Interesuję się paintballem oraz nowinkami ze świata technologii. Od 7 lat trenuję Muay Thai. Moim ulubionym zespołem hip-hopowym jest WWO. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi i najczęściej kończy się to kacem na drugi dzień. Jestem osobą opanowaną i chętną do rozmów. Zawsze mówię to, co myślę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: -Latające cuboidy, -Czasami wywala za latanie podczas pływania łódką. Wymień kilku członków ekipy: stolenlegacy, Yumi, iguspospolitus, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: -odciążać "wyższych" administratorów z obowiązków, -pilnować porządku na chacie, -pomagać graczom, gdy o coś proszą/pytają, -szukać bugów na serwerze.
Podanie estetyczne i ładnie rozpisane. Interpunkcja i ortografia na odpowiednim poziomie. Na Creative spędza dużo czasu lecz mało pomaga a jego zachowanie nie zawsze świeci przykładem. Na TS często zdarza mu się klnąć lecz nie przekłada tego do gry , przynajmniej gdy jestem online. Mimo iż znalazłam kilka minusów jestem na TAK Tyle odemnie! Powodzenia Mateusz
Według mnie grasz często, twoje zachowanie nie zawsze jest wzorowe. Nie pomagasz. Na forum rzadko Cię widzę. Podanie mogłeś bardziej rozpisać, jednak jest ładne. Trudna decyzja jednak... NEUTRAL. Powodzenia w dalszym staraniu się o Pomocnika
Od pewnego czasu mam przyjemność rozmawiać z Zielonym na TS3. Wie co się dzieje na serwerze, zna realia survivalu oraz seablock, chociaż czas spędza głównie na creative. Można na niego liczyć. Minecrafta ma w małym paluszku i chętnie się dzieli wiedzą. No i przydałoby się podnieść średnią wieku w ekipie. TAK