MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] _Zielony_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Zielony_, 13 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Dokładny nick w grze: _Zielony_

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dziennie ok. 4-6h, zależy od tego, kiedy skończę pracę.

Ile masz lat: Mam lat 22.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : Najwięcej czasu spędzam na serwerze Creative (ok. 90% mojej rozgrywki), ale zdarza się, że odwiedzę Survival.

Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Myślę, że ok. rok. Na koncie non premium grałem przez większość czasu, dopiero niedawno przerzuciłem się na konto premium.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie dostałem bana na craftapple.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem moderatora na kilku serwerach.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód

Dlaczego Ty: Składam podanie, ponieważ na Creativie aktywność administracji jest dość niska. Jestem osobą obiektywną, elokwentną i asertywną. Potrafię uporać się z większością problemów i chętnie pomagam graczom. Podczas rozgrywki siedzę również na team-speaku , więc o kontakt ze mną bardzo łatwo.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mateusz i posiadam 22 lata. Skończyłem technikum informatyczne. Mieszkam we Wrocławiu, a dokładniej w centrum. Interesuję się paintballem oraz nowinkami ze świata technologii. Od 7 lat trenuję Muay Thai. Moim ulubionym zespołem hip-hopowym jest WWO. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi i najczęściej kończy się to kacem na drugi dzień. Jestem osobą opanowaną i chętną do rozmów. Zawsze mówię to, co myślę.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:
    -Latające cuboidy,
    -Czasami wywala za latanie podczas pływania łódką.

Wymień kilku członków ekipy: stolenlegacy, Yumi, iguspospolitus, Marcinek7

Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    -odciążać "wyższych" administratorów z obowiązków,
    -pilnować porządku na chacie,
    -pomagać graczom, gdy o coś proszą/pytają,
    -szukać bugów na serwerze.

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK

- Podanie ładne
    - Odpowiedni wiek ;P
    - W ogóle wszystko jest ok XD

3. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie estetyczne i ładnie rozpisane. Interpunkcja i ortografia na odpowiednim poziomie. Na Creative spędza dużo czasu lecz mało pomaga a jego zachowanie nie zawsze świeci przykładem. Na TS często zdarza mu się klnąć lecz nie przekłada tego do gry , przynajmniej gdy jestem online.

Mimo iż znalazłam kilka minusów jestem na TAK :)
    Tyle odemnie! Powodzenia Mateusz

4. iguspospolitus

iguspospolitus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Według mnie grasz często, twoje zachowanie nie zawsze jest wzorowe. Nie pomagasz. Na forum rzadko Cię widzę. Podanie mogłeś bardziej rozpisać, jednak jest ładne. Trudna decyzja jednak... NEUTRAL. Powodzenia w dalszym staraniu się o Pomocnika :)

5. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Od pewnego czasu mam przyjemność rozmawiać z Zielonym na TS3. Wie co się dzieje na serwerze, zna realia survivalu oraz seablock, chociaż czas spędza głównie na creative. Można na niego liczyć. Minecrafta ma w małym paluszku i chętnie się dzieli wiedzą.
    No i przydałoby się podnieść średnią wieku w ekipie. :)
    TAK

6. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na wielkie T-A-K.

Pomaga.
    Jest ogarnięty.
    Szybko nawiązuje nowe znajomości.

7. wioletta

wioletta Użytkownik

Docenione treści: