Dokładny nick w grze: Nazilord24 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić 3-5 godzin dziennie. Ile masz lat: Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na survivalu. Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze gram 0,5 roku. Czy miałeś tu kiedyś bana: Niestety raz otrzymałem taki prezent. Jednak po wyjaśnieniu sytuacji dostałem UB. Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, pełniłem na innym serwerze funkcję moda i headmoda, a także byłem na takim stanowisku na serwerze kolegi. Czy znasz komendy pomocnika: Owszem znam, jest to /kick nick czyli komenda wyrzucająca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Przemyślałem moje zachowania na serwerze i żałuję ich. Chciałbym też przeprosić XInfiniteraX i adsone za swoje zachowanie wobec nich. Obiecuję poprawę, aby już nie doszło do takich sytuacji. Jeżeli chodzi o umiejętności to potrafię ogarnąć czat, znam komendy, jak również potrafię się zachować w trudnych momentach. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Paweł, mam 16 lat, mieszkam w województwie Mazowieckim w Otwocku. Interesuję się sportem, informatyką i survivalem. W przyszłości chciałbym pracować jako informatyk lub ratownik medyczny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: - Note Blocki pojawiające się w powietrzu. - Drzwi 1.8 nie zabezpieczone cuboidem. Wymień kilku członków ekipy: - ThreeEyedMaster - Marcinek7 - shoga - Puma_Poland Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik powiniem przede wszystkim pomagać, jak i zgłaszać wszelkie zauważone błędy/bugi Administratorowi/ViceAdministratorowi. Powinien też udzielać się na forum i być dyspozycyjnym.
Jestem na TAK. Podanie ładne. Zachowanie na serwerze się poprawiło. Rzadko kiedy jest wyrzucany z serwera. Podanie bezbłędne. Mam nadzieję że Ci się uda. Pozdrawiam
Jestem na NIE. Nie jeden raz byłem przez Ciebie obrażany, poniżany i krytykowany. Rzucałeś się do mnie o byle co. Do tego wytykałeś mi każdy błąd. Wyzywałeś mnie strasznie a do tego robiłeś to na czacie globalnym. Nawet raz nie usłyszałem od Ciebie słowa przepraszam. Gadałeś na mnie różne, rzeczy, że tu kłamie z wiekiem, tu jestem najgorszym pomocnikiem, tu to i to, to było dla mnie przykre.. znieważałeś każdą moją prośbe, aktualnie jestem na nie i nie mam zamiaru zmieniać mojej wypowiedzi.
Jestem na TAK: - osoba ogarnięta - był już na stanowisku, więc można mu zaufać - warto dać drugą szansę - pomaga na serwerze - udziela się na forum - można na niego liczyć - często go widzę na serwerze - nie zauważyłem sytuacji, które byłyby nie komfortowe dla innych graczy
ProtectionZ źle to odbierałeś chciałem dać Ci wskazówki, abyś był lepszym pomocnikiem. Przepraszam jeśli źle to odebrałeś. Co do wyzywania na pw i czacie globalnym... nie przypominam sobie takiej sytuacji. Gdyby rzeczywiście miało coś takiego miejsce, a zwłaszcza na czacie globalnym powinienem dostać jakąś karę. A nie dostałem, ponieważ nie było takiego zajścia.
@Nazilord24, taka sytuacja miała miejsce wielokrotnie najczęściej robiłeś to gdy nie było nikogo z ekipy.. a kicki ode mnie dostawałeś. Ok, może źle to odebrałe. W takim razie nie mam już Ci nic do zarzucenia, więc jestem na T-A-K, pomagasz i udzielasz się na forum. Trzymam kciuki.
+ Długi staż w grze, na serwerze jakoś niepowalający, ale lepsze to niż kilka dni lub 2 miesiące. + Podanie nie jest jakoś przesadnie długie, które można byłoby klepać przez dobre 5-10 minut. Prosto i na temat - to mi się podoba. + Doświadczenie jest. + A za to, że chcesz zostać informatykiem bądź ratownikiem wielki plus ode mnie, piona mordeczko (y) Jestem w 100% na T A K
Jestem na Tak, Nazi to był moim zdaniem jeden z najlepszych pomocników i powinien dostać kolejną szanse. pozdrawiam