Mój dokładny nick w grze: sladek Ile czasu mogę poświęcić serwerowi: Niestety nie tak dużo jak inni , ponieważ będę teraz w klasie 6 i muszę się uczyć na sprawdzian szóstoklasisty ,lecz w okresie wakacyjnym czasem 1h codziennie. Ile mam lat: Mam 12 lat co mam nadzieje nie będzie dużym minusem Na jaki serwerze spędzam najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze surviwal a czasem wchodzę na creative. Jak długo gram w Minecraft: W minecraft gram około 2-3 miesiące. Jak długo gram na serwerze Craftapple: Na serwerze Craftapple również gram od 2-3 miesięcy Czy miałem kiedyś tu bana: Nie nigdy nie dostałem bana ,wyciszenia ,wyrzucenia oraz uderzenia piorunem. Czy pełniłem podobną funkcję na innym serwerze: Niestety na [/align]innym serwerze nie pełniłem podobnej funkcji co jest spowodowane tym ,że o taką lub podobną funkcję się nie ubiegałem Czy znasz komendy pomocnika: Tak znam je a bardziej ją ,ponieważ pomocnik ma przydzieloną tylko komendę /kick (nick) Dlaczego ja: Myślę że dlatego ,iż jestem pracowity prawdomówny lecz czasem nie panuje nad emocjami(nie chodzi o przeklinanie) Opisz siebie w kilku krótkich zdaniach: Witam nazywam się Staś będę chodził do klasy szóstej w Piaskach (wieś) i zamierzam po raz 3 z rzędu zdobyć pasek(w zeszłym roku miałem 4.81 a dwa lata temu 5.0).W zeszłym roku pełniłem funkcje przewodniczącego szkoły(nie podstawówki) i w przyszłym mam nadzieje ,że również.Moją pasją jest (nie nauka) informatyka. Czy znam bugi na serwerze: Nie nie znam jak dotąd żadnych bugów na serwerze i uważam że serwer działa sprawnie. Wymień kilku członków ekipy: Shoga ,LikeThatBoss ,Marcinek7 ,ThreeEyedMaster. wymień obowiązki pomocnika: Pomocnik ma za zadanie wyjaśnianie graczom działanie komend,pomaganie im moderatorom adminom i Viceadminom,ogarnianie czatu,wykonywanie dodatkowych zadań zleconych przez admina,zgłaszanie bugów adminowi,uczestniczyć w życiu serwera.
Jestem na NIE. Podanie nie za ładne. Błędy. Nie widuje Cie na serwerze. Nie udzielasz się na forum. Prosiłeś aby skomentował Twoje podanie.
Może TAK, a może NIE :/ - widzę jak piszesz na serwerze - nie udzielasz się na forum - twoje odpowiedzi są krótkie i czasem nie w 100% odpowiednie co do pytania - podanie zwyczajnie (kopara nie opada) - wiek, niby 12 lat ale kto wie co przychodzi wam do głowy - 2 - 3 miesiące grasz na serwerze a to mało by gracze Cię zauważyli :/
Ani Tak, Ani Nie, ponieważ: -> Nie widzę, abyś udzielał się na forum, -> Nie widzę Cię w ogóle na serwerze, -> Podanie jest napisane tradycyjnie, czyli bez zastosowania jakichkolwiek kolorów, pogrubień czcionki, pięknie rozbudowanych zdań, Plusami w tym Podaniu jest to, że nie dostał, żadnych kicków, banów, upomnień, Widać, że po za grą jest to dobry uczeń któremu zależy na nauce, a nie na bezsensownym napierdalaniu po kilkanaście godzin na komputerze,