Witam. Mam małą prośbę, domyślam się że na serwerze jest WorldEdit, tylko że dostęp mają do niego administratorzy i tu sprawa, czy możliwe jest by któryś usunął całą moją działkę pod ziemią? Chciałbym zbudować pod działką coś większego, pewien projekt, lecz niszczenie całego dirtu pod spodem zajęło by kilka dobrych godzin. Z góry dzięki, jeśli jest to możliwe to moja działka /p h Pittol.
Pewnie ktoś znajdzie czas, bo Administracja CraftApple jest bardzo uczynna. Ale jakby jednak Ci się bardzo spieszylo, a Administracja mijala się z Tobą to mam dla Ciebie super rozwiazania. 1. Wołasz kolegów i kopiecie razem. Oczywiście zakletymi diamentowymi łopatami. 2. Budujesz piramidę z MagicznąLatarnią, ustawiasz w niej efekt Pośpiech II i kopiąc diamentową łopatą z wydajność V (koniecznie taka z takim zakleciem ). I masz skopane w 15 min. Sposoby można połączyć: )
Z tego co wiem na serwer Creative ma być wprowadzona opcja z siekierką (czyli będzie można setować) Informacja jest z bardzo dobre źródła, lecz termin wykonania tej opcji jest nie znany :/ Ostatnio dużo się działo z serwerem Cv, więc najpierw trzeba rozwiązać problemy, które powstały i spróbować je naprawić. Osobiście polecam pomysł ThreeEyedMaster No i oczywiście ciesz się tym, że to tylko dirt
Właśnie też słyszałem że mają wprowadzić ale również nie wiem kiedy, więc jakby ktoś z administracji był tak miły i zrobił ten piękny uczynek dla mnie, będę bardzo wdzięczny Chyba że WE nie ma również dla administracji, wtedy post do zamknięcia.
Wykopywanie terenu 64x64x~64 to nie jest coś na co bym chciał spędzić cały dzień A dla admina, dwa ruchy toporkiem, jedna komenda i zrobione