MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kubamalicki

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika *O*, 14 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *O*

*O* Użytkownik

Docenione treści:
    0
    [Podanie] Kubamalicki

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi? - Chodzę do szkoły, a więc od poniedziałku do czwartku jakoś 2-6 godzin zależnie od różnych ,,zmiennych''. Po tym już można się domyśleć, że w wolne prawie całe dnie mogę (bez gwarancji, bo życia nie da się zaplanować).

Ile masz lat? - 12, ale w sensie realnym, Czyli, że w tym przypadku jestem jednym z nie wielu ludzi, którzy mówią 12 i myślą 12 oraz mają 12. Proszę się nie sugerować, że jeśli ktoś ma mniej niż 13 będzie pisał błąd co drugie zdanie, będzie zupełnym nie ogarem itd.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu - Survival, survival i tylko survival.

Jak długo grasz w Minecraft? - 5 miesięcy już niedługo, ale wkułem o mc więcej niż niektórzy, grający od alphy.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl? - miesiąc, ale nie jestem pewien. Dużo grałem na serverach z róznymi pluginami i rzeczami tego typu więc ogarniam o co chodzi.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana? - zero banów, zero ostrzeżeń, 0 kicków.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze? - Niestety, nie, ale jeśli tutaj będę pomocnikiem to będę mógł powiedzieć, że jestem pomocnikiem, a od czegoś chyba zacząć trzeba, więc może zacznę tutaj, ale to nie ode mnie zależy.

Czy znasz komendy Pomocnika? (wymień je) - Pomocnik może używać komendy /kick NiczkGracza żeby ,,kicknąć" gracza z servera czyli go wywalić.

Dlaczego Ty? - Dlaczego ja? Dziwnie brzmi. Ja chciałbym zostać na tym serverze pomocnikiem, ponieważ mogę spędzić tu dużo czasu oraz z pewnością pomogę jeśli coś będzie w mojej mocy. Wystarczy mi wytyczna jak mniej więcej postąpić w jakiejś sytuacji w, której nie wiem czy miałbym zrobić to czy to, chociaż chyba z większością sobie poradzę.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach - Litania na temat mnie tak? Nick po 4 literze rozdziel na dwie części by uzyskać imię i nazwisko. Dla mniej kumatych- Kuba Malicki lub Jakub Malicki jeśli ma być tak bardziej oficjalnie. Urodziłem się w Parczewie, ale aktualnie mieszkam w województwie mazowieckim w ,,jednej takiej małej wsi'', ale i tak nie kojarzysz gdzie to, chyba że korzystasz z Google Maps. Jestem trochę nieśmiały,ale oczywiście nie ,,w tym świecie" jeśli można tak nazwać internet. Jaram się przyrodą (nie w sensie ,,kotki, pieski, koniki! ale słitaśne" tylko lubię ten przedmiot szkolny i rzeczy tego typu (nie chodzi o erotykę,rozmnażanie itd ;p). Ogólnie w szkole mi idzie dobrze, ale to chyba tutaj na tym forum ludzi niezbyt obchodzi więc się średnimi nie chwalę bo od tego są głupawe blogi na temat niczego (nie piszę o niczym takim jak nic chyba, że kiedy używam słowa ,,niach"). A jeśli już użyłem to słowo to wyjaśnię, że w skutek sam nie wiem czego wymyśliłem słowo niach (znaczy nic, a za razem wszystko w jednym, więc trzeba się domyśleć o co chodzi). Już pewnie widać, że jestem raczej nie normalny, a czy w negatywny czy pozytywny sposób to trzeba samemu zadecydować. I chyba The End tej litanii.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? - oczywiście
    - wiszące bloki dźwiękowe
    - problem z renderowaniem się świata podczas płynięcia łódką.
    - bicie przez szkło, ale widziałem też przez szyby
    - problem z niszczeniem bloków
    - ze stawianiem też
    - jeden przypadek możliwości spawnowania koni z horse plugina na spawnie

Wymień kilku członków ekipy -

Administratorzy- XInfiniterX, Wioletta
    ViceAdmin- xXSoniaXx
    moderacja- ThreeEyedMaster, Marcinek7, z tego co pamiętam był jeszcze ProtectionZ przez jakieś kilka godzin, poza tym nikogo nie kojarzę.
    Pomocnicy- wszystkich nie pamiętam, ale na pewno jest Puma_Poland, Stolengacy, Sune1984 i iguspospolitus.

Jakie obowiązki ma Pomocnik? - Pilnuje chatu i przestrzegania zasad typu nie przeklinać, nie obrażać się itd, ale zapewne też jeśli modów, vice i adminów nie ma to musi zawiadomić ich jeśli dzieje się coś typu ,,gość z aurą na arenie!". Oczywiście jak sama nazwa wskazuje raczej trzeba pomagać. Po prostu odpowiadać na pytania graczy, którzy czegoś nie wiedzą, zapewne przy tym nie zachowywać się jak ostatni baran. (Raczej baran to będzie mój taki maksimum :x ).

I o to koniec.
    [hr]
    Nie patrzyłem zbyt co piszę i trochę to podanie spartaczyłem. ;x

Reklama
  2. zbyszek

zbyszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie.
    Ponieważ
    Brak ci punktu Dokładny nick w grze.
    Mały wiek, lecz wiek to tylko liczby :)
    Nie widziałem cię na serwerze
    Mimo tego trzymam kciuki :D

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Podanie bardzo ładne, ale stylistyka w niektórych miejscach zawodzi.
    Mały staż.
    Widuje go na serwerze.
    Udziela się na czacie, ale na forum nie...
    Mały wiek, ale wydaje się być ogarnięty.
    Brakuje jednego punktu. "Dokładny nick w grze:"
    Póki co NEUTRAL, ale bardziej na tak
    Powodzenia i pozdrawiam

4. zbyszek

zbyszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A i administracja to nie ekipa do ekipy należą moderatorzy i Pomocnicy, a administracja to Vice Administratorzy oraz Administratorzy.

EDIT
    JESTEM NA TAK

5. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE.

Nie pomagasz.
    Krótki staż.
    Stylistyka zdań.
    Nie udzielasz się na forum.
    Podanie ogólnie ładne.
    Ekipa to tylko moderatorzy i pomocnicy.

6. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jestem na NEUTRAL :/
    - widuję Cię na serwerze
    - widzę jak pomagasz
    - mało udzielasz się na forum
    - niby wiek tylko liczba ale...

Poczekaj do końca wakacji i złóż podanie jeszcze raz, aktualnie jest bardzo dużo pomocników. Przydałoby się awansować kogoś na Moderatora to zmniejszy się liczba pomocników, więc warto składać podania :)

7. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak na 12 lat, to podanie ładne.
    Słowo * niach*, często MrAstar wypowiadał ( więc nie TY je wymyśliłeś).
    O EKIPIE dokładniej jest w regulaminie CraftApple.
    Powodzenia i...TAK :)

Reklama
  8. *O*

*O* Użytkownik

Docenione treści:
    0
    What? Jak on mógł je wypowiadać? Widocznie przyjęło się tylko, że w śród kilku osób, które się nie znają. o.o

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę